Pluspunten

Zeer professioneel, altijd bereik en goede koffie! Daarnaast ook veel ervaring en advies op maat.

Vooral zo door blijven gaan!!

Pluspunten

Gastvriendelijke, open medewerkers. Heel tevreden over de tuning.

Ga zo door!

Pluspunten

Snelle en goede service, een afspraak is snel gemaakt.Bij aankomst eerst een bak koffie in de huiskamer annex kantoor en een vrolijke begroeting van de bedrijfshond. Daarna het serieuze werk. Met een goede uitleg, begon Jeroen met het kietelen van de Volvo XC70 van 200 pk naar 235 pk. Al gauw bleek dat de chip al een vervangende chip te zijn. De Volvo was al licht gekieteld. Dit resulteerde in wat extra werk om achter de exacte softwareversie te komen. En daar heeft Jeroen zijn netwerk weer voor. Met een half uurtje extra was de klus geklaard! met resultaat....een totaal andere auto! Wat een verschil, meer pk's en koppel kunnen betekenen voor het 1660 kg logge beest, dat nu een lichtvoetige hinde is geworden! Ik stap nog elke dag met een lach op mijn gezicht in de auto die ook nog zuiniger geworden is. Topjob en een absolute aanrader mocht je nog twijfels hebben.

Mogelijke combinatie met automaat spoelen zou helemaal top zijn!

Pluspunten

Enthousiaste mensen die altijd klaar staan om mee te denken en perfect werk leveren.

Geen ga vooral zo door

Pluspunten

Ik heb vorige week mijn renault megane tce130 laten chippen bij Unlimited op aanraden van eerdere klanten die hun review achter lieten op het Megane forum. Ik belde en kon dezelfde dag nog terecht. Ik kan niets anders zeggen dat ik tevreden ben met het resultaat. Bij de voormeting werd er 130pk en 190 koppel gemeten. Na het chippen kwam er in eerste instantie 152pk en 243 koppel als resultaat. Na een beetje spelen met de turbodruk is hij gechipt naar een verbluffende 163pk en 243 koppel. De vermogenstesten kreeg ik gratis! Bij mijn volgende auto sta ik weer voor de deur!

Pluspunten

Mensen met een zeer goede kennis van zaken. Ontzettend goede service. Erg tevreden met het resultaat. Bedankt Jeroen en collega's!!

Misschien voor de site een koppeling met, op kenteken zoeken of de auto goed te tunen is. Net als de RDW site.

Pluspunten

je wordt vriendelijk geholpen , goede wachtruimte . MIjn Fiesta 1.0 3cil van 65 pk werd getuned naar +- 90 pk . EEn wereld van verschil, VEEL pittiger met optrekken, topsnelheid niet echt veel snelller maar voor mij was belangrijker dat ie wat feller werd met optrekken en inhalen want de geknepen versie van 65 pk. Was niet echt snel . Tot op heden ZEER tevreden . Gr MArtin

Misschien iets te lange wachttijd ondanks afspraak . Maar werd gecompenseerd door een Lekker en Gratis broodje .

Pluspunten

Mijn auto is een paar weken geleden getuned waardoor hij meer power heeft gekregen en toch flink zuiniger rijdt!! *klantvriendelijkheid: uiterst vriendelijk en een goede uitleg gekregen! *uitstraling bedrijf:opgeruimd bedrijf, mooie locatie, ruime werkplaats, en op de eerste verdieping de gelegeheid om heerlijk te zitten aan de leestafel of onderuit op de bank. *gratis wifi *tijdens het wachten ongestoord en comfortabel te kunnen werken onder genot van gratis koffie, thee of een soepje. *deskundigheid en betrouwbaarheid is wat ik heb ervaren, top bedrijf!!!!

Geen.

Pluspunten

Aardige mensen, Goede service, weten waar ze over praten, nemen altijd op. Kortom, een top bedrijf!

Pluspunten

Zeer ter zake kundig Vriendelijk en gastvrij

Pluspunten

Nemen de tijd voor je en sturen je niet huiswaarts zonder een degelijke tuning. Mijn auto kreeg er maar liefst 89Nm bij waardoor hij aanzienlijk sneller optrekt. Ik kan iedereen aanraden naar Unlimited Tuning te gaan!

Pluspunten

Perfecte service, en gezellige personeel. mijn fiesta rijdt perfect na de chiptuning.

Pluspunten

Prettige sfeer. Goede comunicatie naar de klant toe.

Geen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vriendelijk personeel

Pluspunten

Pluspunten

Op mail word keurig en vooral inhoudelijk gereageerd Komen afspraken na Medewerkers waren op het afgesproken tijdstip keurig op tijd aanwezig en de ontvangst zeer hartelijk. Hebben voor aanvang nog even gezamenlijk een bakkie koffie gedaan. Gaan met zorg om met de auto Eenvoudige doch zeer nette en overzichtelijke werkplaats Hier weet men de klant nog op waarde te schatten en maakt het bezoek tot een "feestje".

In mijn geval week de prijsstelling af van de uiteindelijke prijs. Ik had in het menu de keuze gemaakt op Merk/Type en motortype en kwam de prijs niet overeen met de werkelijke prijs. Op zich geen probleem want dat is keurig opgelost ! Ook is het wellicht reëel een evt. noodzakelijke kanttekening al te plaatsen op de site. In dit geval werd na Tuning de verwachting van zuiniger rijden getemperd terwijl dit wel als argument wordt aangevoerd. Natuurlijk heb ik nog geen meting kunnen doen omdat ik daarvoor nu te weinig gereden heb en hoop stellig dat mijn verbruik op z'n minst gelijk blijft. Al met al zou ik zeggen: ga op deze ingeslagen weg door! Top.

Pluspunten

Ze zijn netjes en sociaal en vriendelijk! Ze weten wat ze doen en laten zien dat ze profesioneel zijn.

Pluspunten

Klant vriendelijkheid

Grafiek vermogen niet ntvangen.Alleen de nota.

Pluspunten

was alles perfect.

Pluspunten

Jullie hebben een erg mooie tuning voor mijn Golf GTI gemaakt! Hij gaat nu super hard!

Uraniumweg 47

3812rj Amersfoort