Beste Joshua, Wat vervelend om te lezen dat er problemen zijn. Dit gaat volgens mij om een misverstand omdat er geen regels zijn verbroken en wij je informatie hebben gegeven over hoe het probleem opgelost kan worden. Wij hebben aangegeven dat een product na twee jaar geen winkelgarantie meer heeft(dit gaat om een winkelaankoop en niet onze webshop). Gelukkig bieden sommige fabrikanten een langere garantietermijn, waardoor wij de link naar je hebben gestuurd van de fabrikant. In de link kun je jouw gegevens invullen en wordt het zo geregeld, ook omdat dit product niet meer in ons assortiment aanwezig is. Hopelijk is zo het bericht duidelijker en ben je het vertrouwen in ons niet verloren. Alvast fijne feestdagen toegewenst. - Team Miranda.nl
Originele beoordeling
Beste Sérgio, Wij hebben 4 augustus naar jou een e-mail gestuurd, maar helaas hebben wij geen reactie mogen ontvangen. De workshops worden alleen gehouden in het filiaal Eindhoven en niet in Arnhem, zijn er verder nog vragen waarmee we je kunnen helpen? Wij gaan er vanuit dat er daarom verwarring was ontstaan, want het personeel staat altijd klaar in de winkel om vragen te beantwoorden en advies te geven. Een fijne dag toegewenst. M.v.g, Team Miranda.nl
Miranda.nl is de webshop met een ruim aanbod aan speeltjes voor iedereen. Je vind alles om je stoutste dromen waar te maken. Shop 24/7 op www.Miranda.nl en op werkdagen voor 16.00 uur besteld, is de volgende dag discreet in huis!