Bedankt voor uw feedback. We begrijpen dat u teleurgesteld bent over de ervaring en willen graag verduidelijken hoe we in dit soort situaties te werk gaan. Als de platen scheef waren bij levering, hadden we deze uiteraard graag voor u willen omruilen. Het is echter belangrijk dat dit vóór de montage gemeld wordt, zodat we de kwaliteit kunnen verifiëren en passende actie kunnen ondernemen. Omdat de platen nu al gemonteerd zijn en we geen bewijs hebben van de scheefheid, kunnen we helaas geen gratis nalevering aanbieden. Met vriendelijke groet, Service team
Bedankt voor uw reactie, Onze protocollen zijn inderdaad strikt, en het retourbeleid staat alleen retourzendingen toe in de aantallen zoals deze zijn gekocht. We begrijpen dat dit in uw geval onhandig was, en we nemen uw feedback ter harte om onze dienstverlening te verbeteren. Volgens fabriek garantie heeft u 10 per vierkante meter nodig, en in uw geval heeft u te weinig bevestigingen gebruikt. Wat als risico meebrengt dat de platen kunnen losraken met harde wind. Met vriendelijke groet, Service team
De transporteur geeft aan dat ze u verschillende keuzes per email hebben toegezonden. Ook geven ze aan dat wanneer er geen reactie komt de leverdag ongewijzigd zal blijven. Ze hebben geen reactie ontvangen. In deze drukke vakantie periode's gaat wel eens wat mis met de communicatie. Het lijkt erop dat uw contact met de vervoerder is geweest, in onze emailbox is geen vraag ontvangen over de gewenste leverdag. Excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Service team
Bedankt voor uw reactie. Stuur even een email met uw vraag naar [email protected] er is geen contact geweest met ons. We nemen aan dat u op www.golfplaatje.nl uw aankoop deed. Alle vragen beantwoorden wij binnen een half uur. Vermeld even uw bestelnummer en dan zal deze cases snel worden opgelost.
Bedankt voor uw reactie, 6x60 cm schroeven zijn niet te dik en niet te lang voor de golfplaat die u gekocht heeft. Maar die mogen best retour. Hiervoor vult u even het herroepingsformulier online in onder service. Met vriendelijke groet, Service team