Pluspunten
snelle reactie en duidelijke (smart) afspraken
Pluspunten
Flexibel en denken goed mee over oplossing
Pluspunten
alles gaat geruisloos en vlug.
VerbeterpuntenEr is geen contact. In dit geval ook nvt. Deze vragenlijst was al opgestuurd voordat levering had plaats gevonden.Vandaar latere beantwoording.
Pluspunten
Ik werd heel vriendelijk en goed geholpen. Artikel kon diezelfde dag nog opgehaald worden. Al met al voor mij een goede ervaring.
Pluspunten
Betrouwbaar en snell en een van de beste prijzen (inv) orginele merk dakraam verder geen klachten of negatieve kanten gezien 1ste keer iets bestelt maar ik kom zeker terug als klant aan te raden duz
Pluspunten
x
Verbeterpuntenx
Pluspunten
We hadden ons lichtkoepel voor de officiele levertijd nodig en het is prima door v.d. Heuvel geregeld! Top
Pluspunten
Vragen worden via de chat meteen beantwoord. Prijs is goed. Over de kwaliteit nog niet te oordelen.
Pluspunten
Prijs; overzichtelijke website
Pluspunten
Scherpe prijzen (Velux raambekleding) en ze komen hun afleverafspraak keurig na.
Pluspunten
Prima vakwerk geleverd! Enthousiaste medewerkers met hart voor de zaak. Communiceren voortdurend en betrekken je bij besluiten. Buiten dakbedekking vernieuwen is er ook een composietvlonder gelegd. Ook dat ziet er nu weer strak en vakkundig gelegd uit. Met dank aan Frans en Sukru(hopelijk schrijf ik dit goed).
Kom je afspraken na, alle afspraken! U beloofd te laten weten wanneer de bestelling bezorgd zou worden, dat is helaas niet gebeurd. De zending is gelost zonder overleg en op een niet afgesloten terrein. Gelukkig was alles er nog toen ik m 's avonds vond.
Pluspunten
snellere levering dan beloofd
Pluspunten
Snelle levering, Alles volgens afspraak geregeld, Gewoonweg prima in orde zoals je mag verwachten.
VerbeterpuntenIk had de zoldertrap Fakro LMS 280 70x140 besteld, Jullie zouden een waarschuwing op de site kunnen zetten dat bij deze trap de LXK montagehoeken als extra accessoires kunnen worden besteld. En ik vraag me af waarom zo"n relatief klein product op een pallet word geleverd. Terwijl hij zo in een bestelbus kan worden vervoerd. Maar zie dit niet als kritiek maar als tip, want verder is het gewoon keurig en snel geregeld. Bedankt voor de service en de trap die er overigens perfect uitziet. Met vriendelijke groet; E.J. de Kamper.
Pluspunten
telefonisch goed bereikbaar. afleverdatum correct geen verzendkosten
Verbeterpuntenmisschien iets sneller kunnen leveren
Pluspunten
snelle en correcte afhandeling inclusief bezorging
Pluspunten
Snelle levering, gunstige prijzen.
VerbeterpuntenTot nu toe geen.