Zeer makkelijk en goed

Duidelijk site en snel geregeld

Goede en snelle service

Voor de tweede keer naar volle tevredenheid online besteld, duidelijke website, uitgebreid assortiment, goede prijs/kwaliteitverhouding, veilige betaling, snelle levering en goede service.

Vlotte nette levering.

Fijn zittende tailleslips van Racky. Beter niet in de droger, dan blijven ze mooier. Blijven lang mooi. Geen elastische draadjes die loslaten of zo wat ik bij veel andere slips heb.

Nooit een teleurstelling, altijd tevreden!

Na jaren blijf ik klant. De produkten voldoen prima, bezorging is mooi op tijd. Goede service, groot assortiment. Wat wil men nog meer!!

Pasvorm perfect

Pasvorm perfect .inderdaad volgende keer een maat groter bestellen

Laat je eens lekker verwennen door Van Gemert Ondermode

Ik heb al diverse pyjama's en huispakken gekocht. Prijs & kwaliteit uitstekend. Mijn huispak kocht ik drie jaar geleden maar door het vele wassen en ook door het feit dat ik het in de koude dagen soms de ganse dag droeg, begon de ritssluiting te mankeren. Ik sprong een gat in de lucht toen bleek dat ik ditzelfde huispak ,bovendien nog in promotie,,kon verkrijgen bij Van Gemert. Onmiddellijk nog één extra besteld samen met een huispak voor mijn man. Zeer vlotte medewerking en ikzelf dolblij. Ik kan Van Gemert dus ten zeerste aanbevelen.

Pyama zijdeachtig

Mooi materiaal en uitvoering. Vlotte en correcte levering

Alles netjes geleverd

Alles netjes opgeleverd en op tijd

Leuk corrigerend hemd

Merk niet dat ik m aan heb, zit lekker

Snelle en 100% levering.

Goede kwaliteit

Duidelijke website, goede pasvorm,vlotte levering

Prima kwaliteit, goede levering!

De slips zijn van fijne kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit

Ik bestel altijd mijn favoriete merk Avet bij Van Gemert. Ook de site is duidelijk. Veel kleurtjes en modellen.

Heb al vaker wat besteld bij Van Gemert Ondermode, ze verkopen daar goede kwaliteit voor een mooie prijs

Goed en snelle afhandeling.

Goede prijs en kwaliteit verhouding. En super snelle levering.

Prima pyjama's van Roy Robson

De pyjama's zijn ook mooi verpakt. Dus prima.

zorgvuldig en snel

Van Gemert ondermode heeft een breed aanbod. ze handelen zorgvuldig en op tijd, bestelling wordt snel verzonden.

Racky ondergoed echt geweldig goede kwaliteit

Goede kwaliteit

Snelle degelijke levering

Prima snelle levering

Aan te bevelen

Netjes en snelle levering. Avet is zeer goed ondergoed.

Goede service nadat er wat bij dhl fout was gegaan is dit snel opgelost

Prima eerste ervaring

Fijne website. Mooie producten, duidelijke levering en erg blij met mijn bestelde artikel

Stipdonk 46

5715PD Lierop