Goed en snel

Goed en snel geleverd

Prima kwaliteit!

Prima ondergoed

Dit keer Belinda ondergoed besteld met fijn elastiek. Ook ná het wassen en drogen in de droger paste het nog prima en zat heel lekker!

Erg treveden met de huispakken

Mooi nachthemd

Bestelling geleverd zoals mij was verteld. Keurig op tijd.

altijd correct

mijn merk ondergoed altijd in voorraad en het is een sterke kwaliteit

Kwaliteit van de t-shirts en boxershirts is uitstekend. Goederen worden snel opgestuurd. Wel twee kanttekeningen: om geen verzendkosten te betalen moet je voor minimaal 60€ bestellen; aan terugsturen van wat je besteld hebt zijn kosten verbonden.

Hele fijne boxershorts, snel geleverd en heel mooi verpakt.

Goed geregeld

Snel geleverd Goede kwaliteit

Erg goed

Hele fijn slipje ..ga zeker vaker bestellen

Al vaker bij van Gemert gekocht, altijd goed. Broekjes dragen heel lekker.

Top broekjes

Ze zitten heerlijk en lekker hoog, daar hou ik van!

Fijn en betrouwbaar bedrijf

Goede producten en snelle levering. Heb al vaker de Gaubert boxershorts besteld, en ze blijven erg lang goed. Goede prijs ook. Heb nu ook bamboe sokken besteld, want ik ben echt fan van bamboe. Snel antwoord op een vraag in verleden, en prettig dat je achteraf mag betalen.

Gewoon fantastisch

Voor het eerst ondermode bij Van Gemert besteld en zit werkelijk heerlijk. Een klein probleempje na de levering is geweldig netjes opgelost. Zeer tevreden over alles!

Mooie kwaliteit

Mooie kwaliteit en goede pasvorm

Fijne onderbroeken

Fijne onderbroeken, het bestelde aantal was niet allemaal op voorraad, keurig van op de hoogte gesteld en zijn toen opgestuurd volgens nieuwe opgave (paar dagen later).

Zoals je mag verwachten

Goede reactie, snelle levering, goed kwaliteit!

Geleverd zoals verwacht

Geleverd zoals Verwacht

Goede kwaliteit en goede service

Een goede site voor het bestellen van ondergoed en wordt met kwaliteit geleverd.

Heerlijke boxershorts

Bestelling verliep prima en de boxers zijn heerlijk

Het beste ondergoed

Goede levering en op tijd

Goede kwaliteit

zitten perfect

precies hetgeen ik ervan verwachtte.

Heel goed!!!

Heb geen problemen gehad, TOP.

Erg tevreden!

Al een paar keer online een bestelling gedaan. Snel verzonden en goed verpakt. Erg tevreden, ook over de prijs!

Stipdonk 46

5715PD Lierop