Laden reviews...
689 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews tonen overwegend positieve ervaringen. Klanten waarderen snelle levering en kwalitatief goede producten. Ook de prijs-kwaliteitverhouding en service komen vaak naar voren als sterke punten. Over het algemeen voldoen aankopen aan verwachtingen en is de winkel betrouwbaar.
Via mail op de hoogte gebracht.
18 August 2026
SB
Oss
De site geeft veel keuze en duidelijk uitleg. Ook de prijzen zijn gunstig, leuke aanbiedingen. Snelle levering. Tevreden over de kwaliteit van mijn bestelling. Ik kom zeker terug.
Yolanda
Almere
Al jaren ondermode van deze firma, bevalt prima
A
Vorden
Duidelijke site, snelle en nette bezorging, top.
Karin
Den Haag
Perfecte pasvorm, draagt heerlijk zonder af te tekenen
Elly
Zutphen
Vind het artikel er goedkoop uitzien, dun materiaal. Dit is niet in verhouding met de prijs.
Beveelt niet aan
Els
Hattem
De levering was niet helemaal compleet maar werd onmiddellijk behandeld en meteen nagestuurd met excuses (wat helemaal niet nodig was)
Leo
Meijel
mijn ervaring is nu ****. Een ander merk geprobeerd i.v.m. een wat grotere maat. Maar dat was een slecht besluit. Alles teruggestuurd. De merken zijn niet inwisselbaar, jammer. het retour zenden was goed geregeld. Dat verliep vlot.
Mw. Lucy
Rosmalen
Goed contact en super kwaliteit.
Maria
Helmond
Fijn materiaal en zit héél comfortabel! In de toekomst bestel ik vast weer!
Lydia
Meppel
Voor het eerst deze slip. Goede kwaliteit en pasvorm perfect.
Lina
Oldekerk
Ik had 2 slips met wat langere pijpjes besteld, helaas waren ze iets te strak, en heb ze teruggestuurd. Heb inmiddels al wel een bevestiging dat de retourzending is aangekomen bij hun, en dat het geld binnenkort wordt teruggestort. Daar heb ik alle vertrouwen in!
Joëlle
Doornenburg
Zoals altijd erg tevreden met mijn bestelling! Snelle verzending en kwaliteit dik in orde.
Petra
Berghem
100% positief! Veel service wordt geboden ongeacht tijdstip en jaar!
Willem
Delfzijl
Prima webshop. Maar toen ik naar de markt ging was het ook al goed. Na verhuizing naar Zeeland ben ik hier online gaan bestellen. Duidelijke webshop en bij vragen krijg je snel een antwoord.
Marry
Terneuzen
Hele fijne onderbroeken, je voelt niet dat je ze aan hebt. Vooral ook fijn dat er een badstof kruisje inzit. Ze zijn prijzig maar daartegenover gaan ze lang mee .
Agnes
Waalwijk
Bamboe zo fijn
12 August 2026
Jo
Heusden
Wat een fijn bedrijf. Nu al enkele jaren mijn vaste plek om te bestellen. Deze mensen zijn zeer klantvriendelijk, bieden een goede oplossing mocht er een probleem zijn. De bestelling wordt netjes en snel geleverd. Ik ben er blij mee!
12 August 2026
Pieneke
Veghel
Zo fijn . Had er al een op de markt gekocht. Fijne pasvorm. Ik was ze wel met de hand.
Anja
Waalre
Alleen maar zeer positieve reactie, zowel op produkt als op afhandeling van bestelling/levering
Brigitta
Antwerpen
Goede ervaring, product ook uitstekend
A
Harderwijk
Goede ervaring met eerder bestelde boxers!
Hans van Oosten
Zoeterwoude
Altijd goede kwaliteit en de bestelling altijd geleverd zoals is omschreven.
Tonnie
Berghem
Goede communicatie en levering
Maja
Leens
duidelijke website en levering precies wat ik besteld had en snel.
Jolanda
ridderkerk