Altijd Goed

Word snel adequaat geleverd

Mooie pyama

Snelle bezorging en keurig verpakte mooie damespyama.

Ondergoed van uitstekende kwaliteit.

Fijn ondergoed. Snelle levering.

Geen enkel commentaar

De thermo hemdjes geleverd door van Gemert zijn heerlijk. Na de eerste meteen een tweede besteld. Levering vlot en verzorgd. Een aanrader!

uitstekend

goed en netjes

super

Comfortabel

Prima verzorgd

Zat mooi verpakt Goed materiaal

Ik had de verkeerde maat bij mijn bestelling ingevoerd, had gelijk een mail erachteraan gestuurd, en volgende morgen antwoord al van maat word aangepast, en inderdaad dag erna bestelling keurig ontvangen in gewijzigde maat, super dank jullie wel ben blij met mijn bestelling!

Zoals altijd prima

Duidelijk waar ze voor staan

Ze kunnen mij duidelijk adviseren wat voor mij de beste oplossing is

Zitten prima en blijven goed in de was.

Ruime keus

Ruime keus en correcte levering.

goede kwaliteit en vlotte levering

Al jaren draag ik het ondergoed van van Gemert , Avet is mijn favoriet. En heel fijn dat het nog steeds mogelijk is om online te bestellen. De levering gaat altijd correct.

Snel en goed

Snelle levering en goed product

Netjes afgehandeld

De opdracht is vlot en goed afgehandeld

prima produkt voor een goede prijs

de trui is prima en bevalt mij goed. De levering was een drama.

Goed en snel geleverd met vooraankondiging.

Heel erg goed ben een zeer tevreden klant.

tevreden

mooie pyama van Robson, Snel geleverd , goede communicatie

Kwaliteit!

Goede kwaliteit ondergoed en snelle levering

Snelle levering en prima kwaliteit. Ik bestel al jaren bij van Gemert mijn Beeren shirts.

100 procent

Snel geleverd en passend

Fantastisch familiebedrijf

Van Gemert is een van die bedrijven die er simpelweg uitspringen door hun sterke betrokkenheid bij de klant. Naast het hebben van een kwalitatief goed artikel aanbod, hecht dit bedrijf veel waarde aan goede communicatie met haar klanten. Voorbeeld? bij het niet voorhanden zijn van de juiste maat, vindt er overleg plaats over een alternatief. Lijkt normaal maar is geen algemeen gebruik, kortom ik ben fan van van Gemert

Ruime keuze, goede prijzen, snel geleverd

Fijne boxershorts

Al meerdere malen online gekocht en zeer tevreden over de wijde boxershort van fun2wear.

Stipdonk 46

5715PD Lierop