Laden reviews...
688 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews tonen overwegend positieve ervaringen. Klanten waarderen snelle levering en kwalitatief goede producten. Ook de prijs-kwaliteitverhouding en service komen vaak naar voren als sterke punten. Over het algemeen voldoen aankopen aan verwachtingen en is de winkel betrouwbaar.
Bestelling werd snel geleverd. Goed verpakt en compleet. De artikelen voldoen prima, pasvorm is goed, mooie kwaliteit. Kom altijd weer terug!!
NN
NN
Herman
Hoogersmilde
Geweldig draagt heerlijk Zeker n aanrader! Mooie kwaliteit!!!
Nelleke
Cuyk
Gezocht naar lange onderjurk, want lastig te vinden. Fijne site van v. Gemert, daar vond ik eindelijk wat ik zocht
31 August 2026
Desiree
Oss
De artikelen zijn van goede kwaliteit, maar om iets daarvan terug te sturen in onnodig duur. Ik had extra besteld om te kunnen kiezen tussen twee kwaliteiten, maar stuur niet de 2e keus retour omdat dat duur is (extra verwerkingskosten). Jammer.
31 August 2026
H.
Doorn
Goed produkt .. netjes verpakt .. tevreden !
Amalia
Venhuizen
vertrouwd adres
C
A
Makkelijk en snel online bestellen en op de markt ophalen. Zeer vriendelijke en behulpzame mensen Fijn ondergoed, zit heerlijk
Linda
Reusel
Het pakketje is zwaar beschadigd en open geleverd bij het pakketpunt. Het duurde ook lang voor het bezorgd is daar. Ik heb nog geen ervaring met mijn bestelling heb ik pas net in huis.
27 August 2026
Diane
Eindhoven
Duidelijk overleg als er iets niet op voorraad is. Ben hier heel tevreden over.
Tonny
Mierlo
De kwaliteit is goed. Maat is geschikt voor S tm L. Alleen jammer dat voor maat S wel groot uitvalt. Verder tevreden
Paulien
Zutphen
Goed en snelle levering
Ellie
BERGHEM
Prettig telefonisch contact. Snelle afwikkeling van de bestelling.
Pernette
Ulft
Walter
Cuijk
Makkelijk om te bestellen en een snelle levering
Jeanette
Winterswijk
Goede kwaliteit, en zit perfect!
Riek
Asten
Enkele keren producten besteld. Snelle communicatie en levering. Tevreden klant!
24 August 2026
Rijno
Arnhem
Goede producten , goede service
24 August 2026
Thea
Oss
Snel in levering en retour, ze doen wat ze beloven.
23 August 2026
A
H
Prijs kwaliteit verhouding is slecht omdat het elastiek aan de bovenkant te strak en te dun is en als een mes in je huid snijdt en de kwaliteit van de stof is het geld niet waard, jammer genoeg. Heel teleurstellend!
Sjouk
Emmen
zo zie je maar dat zelfs ons meest verkochte artikel niet door iedereen goed bevonden wordt.
Echt fantastische onderbroeken . Allerlei kleuren . Blijven mooi! . Ik zou niet anders meer willen .
Wilma
Bemmel
Ik heb de bestelling ontvangen. De cubs passen, maar …… de wijdte van onderen is te nauw, met als gevolg dat de band om gaat krullen. Dit is niet prettig. Waarom staat er ook niet bij wat de wijdte maat van onderen is. Ik heb bh cup: B, wijdte 95. Zo koop ik mijn bh’s ook en passen. Denk er eens over na om de wijdte in de gids erbij te zetten. Groet, Geertje Keizer. Groningen
G A
GRONINGEN