Wat mooi dat er meegedacht wordt met de klant, bij vragen krijg je al snel bericht,dat is heel fijn.

Top ondergoed

Erg fijn zittend ondergoed.

Bestellen, product en bezorging prima.

Levering binnen 48 uur volgens toezegging en goed verpakt.

service

Kon op website eerst een artikel niet vinden. De volgende dag gebeld en met hulp gevonden wat ik zocht.

Zeer goede kwaliteit.

Ik draag dit ondergoed al jaren en het blijft zeer goed.

Fijn ondergoed ..mooie prijs..snelle bezorging

Mooi product.

Vlug geleverd , mooi product, bestel er nog 1.

Maat was goed Materiaal zoals omschreven

Snelle levering en goede kwaliteit

Al meerdere keren producten besteld. Snelle levering en de producten zijn van goede kwaliteit.

Supersnelle service

Prima service. Veel produkten. Wat voor mij ontbreekt is de informatie of er zijnaden in zitten. Van ondergoed en hemden, shirts, alles. Als je een gevoelige huid hebt zoals ik, dan ontdek je dat de informatie niet genoeg is voor mij om hier iets te kopen wat voldoet. Helaas 2x iets besteld en retour gestuurd.

Top producten gekocht

Bestelsite is helder. Bestelproces is makkelijk en de levering is punctueel

Goede website en snel geleverd

Ik had mijn bestelde t-shirts snel in huis. Ze passen precies en dragen heerlijk.

Goed bedrijf

Snelle levering. Goeie site.

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit van kleding snelle lrvering

Top!!

Heel goed, zoals altijd!

Prima kwaliteit, levering én prijs!

Prima kwaliteit, levering én prijs!

Snelle en goede service

Goede service en snelle levering

Al meerdere malen met grote tevredenheid ondergoed gekocht bij van Gemert. Deze keer had ik een vraag voordat ik wilde bestellen, ik kreeg heel snel antwoord en goed advies via de mail. Heel fijn! Voor mij een top bedrijf met hoge klantvriendelijkheid.

Prima onderbroeken

Onderbroeken zitten prima. Echter bij de laatste zending komt na een keer wassen elastiek naar buiten.

Goede kwaliteit

Mooie producten, goede kwaliteit. Snelle levering

Stipdonk 46

5715PD Lierop