Goede kwaliteit

Prachtig huispak! Blijft ook na het wassen mooi in vorm!

Het beeren ondergoed blijft mooi

Goede service, snel verzonden, kwaliteit!

Voor aankoop heb ik telefonisch overlegd. Blij met de goede service die werd aangeboden zodat mijn 'senior' familielid de bestelling evt zelfstandig kon retouren. Gelukkig niet nodig gehad. De bestelde pyjama's waren van zeer goede kwaliteit met een goede pasvorm. (Niet te vergelijken met de dunne stof van goedkopere alternatieven.) Voor een kwaliteitspyjama en de goede service zou ik zeker nog eens bestellen bij deze webshop!

Goed product, randvoorwaarden kunnen beter

Veel plastic, een blocnote dat ik totaal niet nodig heb en niet heb besteld. Schoenmaker, blijf bij je leest.

Hele fijne kwaliteit hemdjes. Heel snel geleverd. Voor een hele mooie prijs. Uitstekende service.

Geweldige service!

Top service! Altijd vriendelijk contact.

Een snelle bezorging en goede produkten.

Hele goede produkten en goede communicatie en snelle bezorging.

Bijzonder goede service heel tevreden.

Prima kwaliteit

Snelle levering, betrouwbaar.

Heerlijk

Ik had dit merk ondergoed al gekocht . Vind het heerlijk zitten.

Fijn ondergoed. Keurige levering!!

Heel tevreden met bestelde ondergoed. Fijn dat ik het persoonlijk op de markt kon ophalen!!

maat is voor mij perfect

Hele snelle levering

Snelle service, mooie degelijke spullen

Mooie kwaliteit

Correctie hempjes

Zeer tevreden met prima pasvorm en als ze ook nog in huidskleur geleverd kunnen worden is het helemaal top. Mijn opmerking omtrent de getoonde prijs is door mijn melding ook direct door jullie aangepast. De afhandeling was meer dan verwacht en mede daardoor kan ik u van harte aanbevelen bij andere klanten.

Super bedrijf

Laatst heb ik onderbroeken besteld in twee maten en heb daarna beslist welke maat voor mij het beste past! Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van dit product! Mooie afwerking en blijven prachtig in de was!

Zeer tevreden over aanloop

Goede service en goede levering en goede kwaliteit.

alles heeft goed gegaan!

Omdat alles goed gegaan heeft, zal ik de volgende keer naar Van Gemert Ondermode gaan!

Goede kwaliteit

Geen klachten

Accuraat, snel,goede kwaliteit

zeer positief

Goed Aleen de levering duurde iets langer dan verwacht, door een fout bij DHL

Hele fijne spullen!

Hele fijne spullen super goed verpakt! Ik blijf hier mijn spullen bestellen!

Goede service, snel verzonden en als verassing een notitieblokje!

Goede kwaliteit en prima service

Besteld en een snelle levering

Stipdonk 46

5715PD Lierop