Snelle levering, goede kwaliteit

Voor de 2e keer ondergoed besteld voor mijn hoogbejaarde vader. Goede kwaliteit, goeie pasvorm en blijft ook goed naar het wassen. Netjes geïnformeerd betreffende levering. Goede prijs voor goed ondergoed. Een aanrader!

Erg goed

Goed product en zit comfortabel, snelle levering.

Helemaal top

Altijd goed, snelle levering!

Een hele snelle levering, super

Wij waren al bekend met het ondergoed wat we bestelden. Wij dragen dit al jaren. We wisten dus wat we gingen bestellen. En wat blijkt… Op de markt zijn er nooit aanbiedingen hiervoor. En nu op de site wel. En we kregen een gratis kladblok en pen meegeleverd. Top.

Supersnelle levering

Supersnel en prima produkten!

Snel verstuurd en fijne boxershorts!

Bestellen ging makkelijk en werd snel verstuurd. Ben tevreden met de boxershorts. Bedankt!

Altijd goed

Mijn man koopt al jaren zijn ondergoed en sokken bij Van Gemert Ondermode. Erg merk vast oa door goede service.

Uitstekende producten

Prima kwaliteit tegen scherpe prijzen en snel geleverd

Snelle levering en goede service

Goede artikelen voor een goede prijs. Bedrijf doet 100% wat het belooft. Snelle levering en goede service bij vragen.

2 pyjama's besteld. De maat valt goed, ze zitten prima en lekker warm

Bestelling gedaan en afgehaald op de markt.

TE RUIM

VERKEERDE BESTELD .DOOR VRIENDIN MOET ZIJN MAXX OWED.GR

Alleen wat ruim

Niet zelfde als eerste

Heb 2 exstra pyjama's besteld in de veronderstelling dat ze het zelfde waren als de eerste 2 die ik al gebruik. Deze zijn minder "glad" zodat ik me niet goed kan omdraaien in bed. Heb spijt van mijn aankoop. Maar heb ze al in gebruik ......helaas.

Goede snelle service

Goede kwaliteit en service

Nette levering.

Kwaliteit, en goeie snelle levering en altijd een pen en schrijfmapje erbij. Heel leuk, want de pennen zijn heel fijn,geen rommel.

Prima service, goede kwaliteit

Prima service, goede kwaliteit

Snelle keurige bezorging

Ik had het bestelde product snel in huis. Heel fijn. Goed verpakt. Ik bestel vaker bij deze winkel.

TOP!

Mijn thermo ondergoed voor een schappelijke prijs. Vlotte service!

Snelle levering,mooie pyjama

Snelle levering,mooie pyjama

Prima!!

Mooie merken van goede kwaliteit, makkelijk bestellen en net geleverd!

Alles naar wens ook goede klantenservice.

Gewoon alles goed verzorgd en verstuurd met dank voor de korting.

Attent, snelle levering en afwerking

Makkelijk te bestellen via internet. Keurig verpakt en snel bezorgd.

Ochtendjas

Fijne ochtendjas in een mooie warme kleur

Stipdonk 46

5715PD Lierop