Vandaag besteld en morgen in huis

Ze zijn heel snel bij Van Gemert. Vandaag besteld en morgen heb je het al in huis. Goede badstoffen pyjama’s voor een kleine prijs. Heel comfortabel en warm. Fijn om te dragen

Goede kwaliteit pyjama s en snelle verzending

2 pyjama s besteld, dames en heren. Goede kwaliteit, prima prijs en snelle verzending. Perfecte communicatie met de verkoper.

Goede kwaliteit pyjama s en snelle verzending

Snelle levering en goede prijs-kwaliteit verhouding

Ik heb twee pyjama's gekocht bij Van Gemert. Er was ruime keuze en de prijzen zijn goed en de kwaliteit prima. De communicatie was ook duidelijk.

Fijne pyjama s en snel verzonden

Fijne pyjama s, zo fijn dat we er nog 2 hebben besteld. Er wordt meegedacht en de verzending is snel.

Fijne pyjama s en snel verzonden

Netjes verpakt en snelle levering

Fijne webshop. Goede prijzen Leuk assortiment en heel snelle levering

Fijne webshop, goede prijzen en ruim assortiment! Snelle levering

Fijne webshop, goede prijzen en ruim assortiment! Snelle levering

Perfekt

Alles goed geregeld en een superproduct.

Spullen na korte tijd netjes geleverd! Top!

Savonds besteld, dag erop verzonden en dag daarna in huis! Goed geregeld!

Spullen na korte tijd netjes geleverd! Top!

Savonds besteld, dag erop verzonden en dag daarna in huis! Goed geregeld!

Prima service en snelle levering

Ondanks het feit dat het pakket naar ons oude adres werd gestuurd hebben we het alsnog snel op het goede adres ontvangen. Prima service!!

Ben tevreden

Snelle en correcte levering

Ben tevreden

Snelle en correcte levering

Prima service en snelle levering

Prima kwaliteit, erg tevreden.

Snelle levering, perfect in orde

Mijn bestelling was goed verpakt en werd snel geleverd. Alles perfect in orde. Dat DHL het pakketje buiten voor de deur achterlaat als de bewoner niet thuis is, is wel een minpuntje.

Stipdonk 46

5715PD Lierop