Bestelling prima verlopen!

Mooie pyama van goede kwaliteit en pasvorm. Artikel werd snel geleverd. Heel fijn!

Zeer snelle levering.

Dinsdag bestelling plaatsen en twee dagen later al in m'n bestelling rondlopen. TOP.

Bestelling snel ontvangen met zelf een cadeautje erbij. Wat leuk! Werd ook goed gecommuniceerd.

duidelijke website, snelle en correcte levering

duidelijke website, snelle en correcte levering. Uitstekende producten.

vlotte bezorging!

Kwaliteit is prima

Snelle nette levering

Zoals altijd weer nette snelle levering

Het is een website, maar je voelt je gewoon een klant van dit bedrijf!!

Bestellen via een website is invoeren wat je wilt bestellen. Zonder dat je iemand van het bedrijf ziet. Na enkele dagen wordt het pakket dan bij je afgeleverd met de standaard zin: fijn dat u voor ons bedrijf koos. Op een pakbon staan de artikelen die niet meer voorradig zijn en ook niet meer komen. Of de artikelen die nog nageleverd worden. Bij van Gemert doen ze dat anders. Er komt een keurige mail met uitleg waarom de bestelling een paar dagen later komt. Geen standaard mail, maar qua tekst informatie over jóuw bestelling. Daarom zeg ik: Het is een website, maar je voelt je gewoon een klant van dit bedrijf!!

Geweldige webwinkel

De artikelen zijn altijd van uitstekende kwaliteit. De bestelling wordt zeer snel verzonden, en altijd wordt een leuke attentie toegevoegd! Dus de volgende keer kom ik hier graag weer webwinkelen. Dank aan alle vriendelijke medewerkers.

Nog niet compleet

Ik heb nog niet alles ontvangen dus ik weet het nog niet.

Prima afgeleverd

Nog niet gedragen

Fijn dat van Gemert dit merk verkoopt

Goede kwaliteit, goede pasvorm, sluit goed aan en zit heel lekker.

Goede kwaliteit, goede pasvorm, sluit goed aan en zit heel lekker in een woord uitstekend

Prettig zittend ondergoed, wat we al jaren dragen

Snelle bezorging en goede kwaliteit

Prima ervaring

Ik hadgeen betere keuze kunnen maken

Goede kwaliteit, snelle levering

Mooie kwaliteit ondergoed en keurig geleverd. Zeer tevreden.

Goed en snel geleverd.

Als vanouds goed!

Ik had een bestelling geplaatst met weekend korting. Er ging iets mis dus op maandagmorgen belde ik en werd me de korting alsnog toegezegd. Heel fijn!

Snelle levering uitstekende ondergoed

Koop al jaren bij Van Gemert: bevalt prima. Goed assortiment, goede kwaliteit.

Prima kwaliteit

Prima webwinkel voor fijn ondergoed

Koop er al jaren. laatste bestelling op nieuwe website. Werkte prima.

Ik heb een goede service gehad bij mijn bestelling.ing.

Alhoewel bij de start de bestelling niet lukte door software problemen van de nieuwe website, heeft mr. Van Gemert het mooi opgelost voor mij.

Gewoon goed!

Meestal kopen we onderkleding op de markt in Oss. Daar krijg je goede uitleg over de producten, maar soms zijn we niet in gelegenheid. Online kopen is een goede optie en de website werkt prima. De levering, verpakking zijn goed, de kwaliteit van de producten is uitstekend!

Gewoon goed.

Goed.