Altijd goede kwaliteit

Kwaliteit van zowel de producten als de service is altijd dik in orde.

Goed en nog beter geregeld

goede kwaliteit/prijsverhouiding

Bestel hier al jaren. Overzichtelijke webside

Prima levering

Levering duurde wat langer dan 'we' inmiddels gewend zijn, maar dat vraagt gewoon wat meer geduld. En iets langer is hooguit een paar dagen...

Fijne webshop, correcte levering.

Goede kwaliteit, goed verpakt. Verzending mocht iets sneller, maar misschien zijn we daarin ook wel wat verwend tegenwoordig. Prijs is goed en leuk extraatje bij levering.

Snelle levering goede communicatie

Website is makkelijk en bestellen ook. Komt afspraken na, zat bij mij bij de bestelling een kladblokje en pen toegevoegd. Over de bestelling was ik ook tevreden.

Oprijd gekregen, goede kwaliteit

Altijd kwaliteit voor een goede prijs

Ik bestel altijd mijn Beeren Tricot ondergoed bij van Gemert. Kwalitatief geweldig, goede prijs en keurig op tijd verzonden. Altijd tevreden!

Fijne pasvorm met redelijke prijs

Correcte levering en keurig op tijd. Mooie producten en pasvorm is top.

Goede kwaliteit

Mooi materiaal, degelijk en top service!

Prima geregeld

Vlotte verzending. Prima kwaliteit.

Goed product en snelle levering!

Mijn ondergoed bestel ik vaak bij van Gemert. Het is altijd goed, ik krijg wat ik bestel en het wordt snel geleverd!

Is goed

Alles vlot geregeld en op tijd ontvangen.

Heb het ondergoed nog niet aangehad, maar het ziet er prima uit. Mooie kwaliteit! Laat de winter maar komen.

Alleen bericht dat de bestelling zou komen kwam te laat was al gearriveerd .

Zeer goede kwaliteit, behoud pasvorm

Ik loop al jaren onderbroeken van Racky. Ze blijven altijd de pasvorm behouden, ook na wassen, drogen of jaren dragen. Doordat het katoen is draagt het heerlijk. Heeft geen zijnaden.

Goed en attent

Al een paar keer persoonlijk contact gehad. Vriendelijk en behulpzaam. Geen drukte, alles wordt eenvoudig en goed opgelost.

Goede kwaliteit voor een redelijke prijs

Goede kwaliteit snelle levering

Mijn ondergoed is snel geleverd prettige website.

Goede service snelle levering

Goede website

Deze website is up to day ,overzichtelijk Snelle levering ,goede service Prijs _kwaliteit goed Ik ga zeker weer bestelling plaatsen

Heel mooie en goede kwaliteit draag ze al jaren .

Zou geen andere willen De kleur blijft heel mooi in de was Ze zijn gewoon geweldig.

Stipdonk 46

5715PD Lierop