Op tijd en snel

Hele fijne hemdjes Kleur blijft goed

De bestelprocedure is eenvoudig en overzichtelijk.

Al minstens 20 jaar avet onderbroeken en wil echt niet anders.

Perferct!

Beeren ondergoed besteld. Goede prijs, mooie kwaliteit, directe levering. Alles zeer naar wens

Een eerste en uitstekende ervaring!

Tja, hoe zal ik dit uitleggen.... van begin tot eind verliep het contact zeer goed. Zonder te vragen werd door hen extra service verleend: waar maak je dit nog mee!? Zeer prettige ervaring, dus hier zal ik zeker terugkomen!

Ze zitten goed wil alleen kijken hoe ze zitten na een paar keer te wassen

Mijn man kijkt of ze goed blijven na meerdere keren wassen

Goede service en bestelgemak, snelle levering!

Goede service en bestelgemak, snelle levering! Al enkele malen besteld, goede Beeren kwaliteit.

net als de vorige keer, snelle levering

Kwaliteit

Snelle service, goede service, goede kwaliteit

vlot besteld en vlot verstuurd

Altijd netjes verzorgd, indien nodig wordt er telefonisch contact opgenomen, kortom een aanrader.

De ontvangen shirts bevallen prima. Goede kwaliteit en ze zitten prettig.

De shirts zijn in goede staat ontvangen.

Altijd netjes en snel geleverd

Goede kwaliteit voor een redelijke prijs.

Duidelijke website, goede kwaliteit en snelle levering.

Snelle levering en service

. Zeer snelle Levering en ruilen met terugbetaling. Beeren ondergoed zeer goede kwaliteit. Dus..................prima webwinkel.

Correcte en snelle levering

Heel tevreden over bestelling en bezorging !!

Nachthemd had juiste maat en goede kwaliteit!

Uitstekende service en levering

Prima kwaliteit van het product, ik ga hier zeker meer bestellen.

Snelle leverin van wat ik bestelde.

Ik was verbaasd over de snelle levering. Alles netjes vepakt en ingepakt.

Snelle levering en de service is top!

Bij mijn bestelling bij van Gemert Ondermode kreeg ik de verkeerde maat slips thuis gestuurd. Na telefonisch contact kreeg ik een verzendlabel om het pakket gratis terug te kunnen sturen, zodat de slips in de goede maat opnieuw verstuurd werden. Bij ontvangst was de maat goed en voor alle ongemakken was er een extra slip bij gedaan. Wat een geweldige service!

De bestelling kwam snel En was compleet.

Geweldige webshop

Wederom een heren huispak gekocht. Kwaliteit is juist beschreven op de webshop. Tevens snelle levering.

geen review

Ik ben gestipt met het maken van revieuws, omdat voor elk contact een review gevraagd wordt

Ik draag al jaren dit ondergoed

Altijd op de markt gekocht daar kom ik niet meer dus zo besteld Heel goed en snel bezorgd

Goed en snel

Volgende dag in huis met kladblokje en pen er bij top

Stipdonk 46

5715PD Lierop