zorgzaam en betrokken bij Client

Goedemorgen, Zorgzaam en betrokken bij cliënt. belletje als iets niet duidelijk is. Terug sturen is een min puntje: bestel regelmatig en oké maar, nu iets terug gestuurd en flinke porto moeten betalen. dat is echt min punt Ik had het ook niet gelezen . Bestel regelmatig en altijd meteen in kast eigenlijk. Afijn van geleerd niet zeker weten dan in een winkel kopen. Tip laat de punten de porto oplossen.

Prima ondergoed

Het is fijn ondergoed en de levering is zeer snel..

Zeer correcte afhandeling !

Na het plaatsen van de bestelling kreeg ik een email, dat het bestelde inmiddels niet meer voorradig was, maar dat het artikel vrijdag weer aangevuld zou worden en dan meteen naar mij doorgestuurd zou worden. Hetgeen ook precies gebeurde. M.a.w. zeer goede afhandeling en klantvriendelijkheid !

Goede kwaliteit, draagt comfortabel.

Goede kwaliteit, zit fijn. Snel geleverd.

Meer dan Goed !

Een vlotte levering in een keurig verpakte stevige doos

Zonder problemen de juiste goederen in huis.

Bestelling snel geregeld. Ophalen van de goederen op de markt in Oss zonder verzendkosten. Snel en goed.

Ervaring heel goed Een mooi huispak gekocht fijne kwaliteit op tijd bezorgd wat wil je nog meer

Goede kwaliteit voor een redelijke prijs, snelle levering

Goede kwaliteit voor een redelijke prijs, snelle levering

Ouderwets goed

Een feest om thuis te ontvangen

Goede service!

Snelle levering.

gemakkelijk, snel en goed

vlotte levering van de items die ik heb besteld en waar ik voor heb betaald. Ofwel: gewoon gedaan wat gedaan moest worden...

Snelle verwerking

Snelle verwerking en goede kwaliteit. Al jaren ben ik hier klant. Voordeliger dan op de markt.

Goede ervaring

Super en snel bezorgd

Snelle goede service, kwalitatief goed materiaal en altijd met een leuke attentie. Zeer aan te bevelen!

Goede kwaliteit voor goede kwaliteit

Prima produkten voor goede prijs en snelle levering

Fijne onderbroeken

Snelle levering, goede kwaliteit

Goed ondergoed tegen een betaalbare prijs

Voldoende keuzemogelijkheden. Betaalbaar. Snelle levering. Mailcontact wanneer de goederen worden geleverd. Kleine verpakkingen (klantvriendelijk en milieubewust).

Goede kwaliteit shortama.

Mooie shortama's. Maten zijn ook goed.

super, snelle levering

fijn bedrijf, kocht normaal bij hun op de markt in bunschoten, maar hebben ook een website, dus nu bestel ik het online

waar voor je geld

Goede kwaliteit, wordt ook nog op de hoogte gehouden voor een grote prijswijziging.

Keurig snel en zorgvuldig

Werd gebeld dat 1 shortama niet meer leverbaar is. Gelijk door hen voorstel gedaan en dezelfde dag verstuurd. Keurig verpakt en snel?!

Goede en snelle service

Bestelling en levering waren vlot geregeld

De bestelling was eenvoudig en snel te doen. Wij werden keurig gebeld toen bleek dat er maar één van de twee bestelde goederen in voorraad was. Wel jammer dat dat niet op het moment van bestellen werd gesignaleerd, maar goed dat daarover persoonlijk contact is geweest. Bovendien stond het teveel betaalde geld snel weer op onze rekening. Prima!

Goede kwaliteit en snelle levering

Aantrekkelijke prijzen, goede kwaliteit en snel geleverd.

Besteld en snel geleverd

De slips van avet zitten heerlijk. Ik wil geen andere meer. Het is nog even zoeken naar de juiste maat maar dan blijf ik er zeker bij.

Stipdonk 46

5715PD Lierop