Goed. Alleen was de thermo onderbroek te groot. Een L dus heb ik het artikel teruggestuurd voor een

Goed. Alleen was de thermo onderbroek te groot. Een L dus heb ik het artikel geruild voor maat M

Gewoon goed top

Snelle levering en goede kwaliteit

Bestellingen worden snel en goed geleverd.

Snelle service, goede communicatie.

Goed geregeld.

Besteld en netjes snel bezorgd. Ik bestel er altijd. Geen klachten. Prima geregeld.

Kwaliteit voor een scherpe prijs!

Uitstekende kwaliteit. Goed materiaal en prima pasvorm.

Medewerking prima

Mijn art. was niet op voorraad,ik werd keurig geïnformeerd dat het aan het begin van de volgende week weer binnen was,waarna het direct aan mij zou worden toegestuurd.Dit is dus ook gebeurd.

Op de eerste plaats het is geweldig ondergoed Avet. Snelle levering.

Prima levering. Prima kwaliteit

Goede kwaliteit en goede levering

Goede service. Ik had twee boxers waarvan het elastiek los liet. Deze kon ik terugsturen en kreeg hiervoor twee nieuwe exemplaren thuis gestuurd

snelle levering, goede kwaliteit

snelle levering, goede kwaliteit

Zitten prima!

Heb ENTEX Tanga heren slips gekocht. Deze zitten prima en goede kwaliteit. Had voorheen een ander merk maar zijn niet meer verkrijgbaar. Ben zeer tevreden.

kwaliteit

fijne kwaliteit, zit prettig, blijft goed in model en kleur na wassen.

Goed produkf, snelle levering

Mooi huispak, goede kwaliteit en snelle levering

Ik gebruik ze al jaren

Bestellen gaat makkelijk. Betalen gaat makkelijk. Ik gebruik ze al jaren dus dat is niet zomaar. Zo juist weer besteld, nog net even voor de prijzen gaan stijgen. Wat een service, door nog even melden dat de prijzen omhoog gaan.

Netjes geleverd goede kwaliteit

Een viertal onderbroeken besteld, kwamen snel aan en zijn naar verwachting ( kwaliteit is goed).

PRIMA

DE ENE DAG BESTELD DE ANDERE DAG KEURIG IN HUIS

Snelle levering, perfect underwaer

Perfecte kwaliteit

Snel en goed

Mijn bestelling werd snel en correct geleverd.

Fijne webshop

Bamboo shirts besteld, hele fijne producten en snelle levering!

Snel en vlot ye brsteelen. Levering track systeem aan te rafen

Je hebt totaal geen opvolging en kan omtrent te verwachten levering dus nergens informeren Levering was relatief laat ifv de besteldatum.

tevreden!

Verkeerde maat geleverd. Dat kan eens gebeuren. Het ondergoed retour gestuurd en snel nieuwe opgestuurd gekregen. Mijn complimenten hoe netjes van Gemert dit heeft opgelost! Ik kom zeker terug!

prima kwaliteit

Het ondergoed past prima. Lekker katoen voor van de zomer

Past goed service perfect

Stipdonk 46