Ik ben zeker heel tevreden. Over kwaliteit en verzending

kwaliteit en fijne pasvorm

Na telefonisch te hebben overlegd over de maat van de slips die ik wilde bestellen het pakketje snel gekregen. Alle telefonische info was juist.

kwaliteit van de ondermode is wel goed maar de maatvoering is te krap

kwaliteit van de ondermode is wel goed maar de maatvoering is te krap.

bestelling en ophalen aan kraam prima geregeld

website overzichtelijk en duidelijk qua opties

Aanrader!

Artikel klopte met omschrijving. Precies zoals ik me had voorgesteld. Goede kwaliteit. Vlotte levering. Voor herhaling vatbaar!

zeer goed

zeer overzichtelijk

Gauw geleverd Ondergoed van bamboe zit erg lekker

Heel fijn hoe het gegaan is bedankt voor de service

Prima kwaliteit.prima prijs

Jammer dat ze uitverkocht zijn.

Altijd goed verpakt . Keurig

Alles was goed.

Genoeg keuze. Binnen een paar dagen binnen.

goede kwaliteit geld verhouding

volgende keer weer funderwear

Prima website en snel geleverd

Ik wasbekend met het merk. Dus door de duidelijke website snel besteld. De bestelling was er supersnel!

goede pasvorm. blijft in vorm ook na vele wassingen. taille-band elastiek gaat na verloop wel "krullen".

De retour moet je zelf betalen. Ik bestel niet meer meer bij van Gemert

De bestelling ging goed.

Goede en snelle levering

Snelle levering.

correcte afhandeling van de bestelling

De bestelling werd snel en goed geleverd

Zoals iedere keer; geweldig!

Supersnelle levering en afhandeling van bestelling.

Netjes en goed

Goede hulp aan de telefoon. Alles netjes op tijd bezorgd. Ik ben zeer te vreden.

het was prima

ga zo door kan niet beter

Mooie corrigerende string

De string zit heel mooi. Ik zat te twijfelen welke maat ik moest nemen omdat ik maat M/L heb. Maar de maat S/M zit perfect

Prima boxershorts

Ik heb een paar boxershorts besteld via een makkelijk te bedienen en begrijpen website. Betalen ging makkelijk. Prima dus, aan te raden. Ik zou alleen een andere bezorg dienst nemen dan DHL. Ik heb de boxers op donderdag 24 maart jl. besteld, het zou zaterdag 26 maart bezorgd worden. Netjes thuisgebleven. Na de periode dat het bezorgd zou worden een email dat het helaas maandag pas bezorgd kon worden. Maandag het zelfde verhaal. Thuis gebleven niet bezorgd. Uiteindelijk dinsdag bezorgd. Jammer dat je twee keer voor niets thuis zit te wachten omdat de verhindering pas laat doorgegeven wordt.

Snelle service en ik ben goed geholpen!

Top kwaliteit ondergoed en zorgvuldige levering

Heren ondergoed besteld en voldeed aan de verwachtingen. Goede kwaliteit!!

Stipdonk 46

5715PD Lierop