Snelle levering en goede kwaliteit gewoon top.

Goede kwaliteit, nette afwikkeling

2 keer heb ik een artikel besteld beiden waren van goede kwaliteit. 1 keer was iets niet op voorraad maar ik kreeg meteen een keurig berichtje en nog geen week later het artikel.

Goede service en een goed product

Van Gemert zorgt voor goede persoonlijke service. Uitermate klantvriendelijk geholpen. Goed product tegen een goede prijs. Zeker een aanbeveling!

Gewoon prima……. .

Zeer goede kwaliteit

Service is zeer goed

Ben super tevreden

Ik bestel al jaren voor mezelf en ondertussen ook voor mijn Moeder mijn ondergoed bij jullie, en dat bevalt me prima. Een super goede kwaliteit en zit mooi en lekker. En dat zal ik ook blijven doen. Dank je wel!

Ik heb al verschillende malen een bestelling geplaatst bij van Gemert ondermode. Altijd een ruime keuze en goede kwaliteit. De verzending is snel en betrouwbaar. Ik ben een tevreden klant.

Mooie kwalitatieve producten !

Zeer tevreden over van Gemert onder mode. Kwalitatieve producten, snel geleverd. Goederen worden goed verpakt en snel geleverd via DHL. We wisten precies wanneer en zelfs hoe laat we de zending zouden ontvangen.

Vertrouwde kwaliteit aan huis toegezonden.

Wij kennen jullie al decennia van de markt in Valkenswaard. Worden als terugkerend klant herkend en maken nu ook gebruik van de webshop. Goede kwaliteit thuis toegezonden. Het is jammer dat DHL er zo'n zootje van maakt bij levering. Terwijl thuis op het pakketje gewacht word, leverd DHL het af bij de buren omdat er niemand thuis zou zijn. Er is niet eens aangebeld door DHL, ineens staat het pakketje op "afgeleverd" en moet aan een leeg kaartje in de bus maar opgemaakt worden waar dat moet zijn gedaan. Klacht ingediend bij DHL, maar daar hoor je niets meer van. Vervelend, we kunnen het beter aan de kraam kopen dan in Valkenswaard.

Alles goed

Pastoed, goede levering MAAR ik weet nog niet hoe het is als ik bv zou moeten ruilen

Makkelijk te bestellen en snel geleverd!

Koop al jaren ondergoed en nachtmode bij v Gemert. Service is top!

Fijne badstof herenpyjama gekocht. Goede kwaliteit en mooie pasvorm. Op internet besteld. Afgehaald op de markt. Service top!!

Goede snelle levering

goed en snel geleverd wat besteld is.

Alles prima

Alles wat ik besteld had is van prima kwaliteit. Ben zeer tevreden over de bezorging . Kreeg nog een extra, omdat het de laatste van de collectie was. Nog hartelijke dank ervoor. Bestel de volgende keer bij van Gemert.

Snelle levering, mooi product

Snel en goed geleverd

Zit heel lekker en blijft goed in de was.

Het T-shirt houd je goed warm en voert zweet ook goed af. En ook doordat die extra lang is kun je hem ver in je broek stoppen en heb je geen koude rug meer. Dus echt zeker een aanrader.

Geweldige kwaliteit

Super kwaliteit en goede service.

Perfect nooit geen problemen mee gehad.

keurige service

het bestellen en daarna het ruilen van een van de bestelde artikelen verliep prima. Niets op aan te merken.

Super ga zo door.

Blij met het geleverde artikel

Vlotte en keurige levering

Vlotte en keurige levering.

Stipdonk 46

5715PD Lierop