Super goede kwaliteit

Koop al jaren mijn ondergoed bij van Gemert. Konstante kwaliteit en snwl geleverd. Zeer tevreden.

Was op tijd binnen

Levering is zonder problemen verlopen en kwaliteit product is conform prijs kwaliteit

Mooie kwaliteit

Goede service, snelle levering

Ondergoed besteld bij Van Gemert nadat ik telefonisch erg vriendelijk antwoord kreeg op mijn vraag over de bestelling. Alles wat ik nodig had, was op voorraad. Snelle levering. Blocnote en (erg fijn schrijvende) pen als extra bij de bestelling werd erg gewaardeerd, want altijd handig om te gebruiken. Kortom: Klantenservice met een grote K!

Mooie ondermode

Mooi product. Fijn afhandeling. Goede service.

Snelle levering, goede kwaliteit, zit heerlijk

Prima kwaliteit / prijs verhouding.

Snelle verzending, goed product. Prima contact.

Zeer vlot geleverd.

De bestelling die we hadden gedaan is zeer vlot en correct geleverd.

Een top bedrijf

Snel en keurig geleverd, en altijd een attentie erbij. Super blij met van Gemert

Snel geleverd en goede kwaliteit.

Vandaag besteld en meestal morgen in huis. Daar kan ik van op aan.

Heel snel, prima product en nog een aardigheidje erbij!

snel en doelmatig

goede website, betaling goed geregeld, snelle levering keurig verpakt.

Snel besteld. Snel geleverd. Keurig verpakt

Bestellen gaat snel. Snel verstuurd. Keurig bezorgd. Keurig verpakt

snel besteld goed ontvangen

alles volgens wens afsraak

Alles perfect en snel geregeld.

snel en goed geleverd

een kleur was niet voorradig werd netjes over gebeld wat ik wilde. en mijn bestelling was dubbel geplaatst, of dit wel klopte. top mensen daar.

Bestelling keuring geleverd. Onderkleding perfect zit goed.

Zie de bovenste regel.

Op tijd bezorgd en bestelling klopt

Ik ben tevreden !!!

Oke

Oke

2 artikelen besteld 1 ervan terug gestuurd ik had zeer snel mijn geld terug !

Snelle correcte levering

Vlotte levering

Hoeft niet beter.

Telefonisch bestellen gaat perfect. Vriendelijke mannen die de telefoon aannemen. Een foute bestelling werd prima opgelost.

Zeer goed.

Zeer goed.

Redelijk, kan beter

Ik vind dat ik aan een ander bedrijf moet betalen verschrikkelijk. Ik vind dat niet normaal, ik doe het niet graag, ik heb een gevoel dat ik het niet eerlijk ben (Dief stal) De rest vind ik heel goed Het blijft bij mij knagen. Als ik bij een bedrijf iets koop, betaal ik graag aan dat zelfde bedrijf.

Stipdonk 46

5715PD Lierop