Via webshop ondergoed besteld en aangegeven dat ik het op zou halen op de markt, maar i.v.m. onduidelijkheid of ze vanwege de lockdown wel of niet op de markt mochten staan hebben ze het kosteloos naar ons verstuurd. Dat noem ik nog eens service!

Zeer goede klachtenafhandeling.

Goede en snelle levering. Kwaliteit van produkten ook goed. Toppie

Prima product en snelle verzending

Prima product en snelle verzending

Snelle correcte levering

Omdat ik twijfelde over een short even gebeld. Netjes en duidelijk te woord gestaan. Bestelling was ietsjes langer dan gebruikelijk onderweg door de drukte. Maar alles netjes geleverd. Volgende keer weer!

Helemaal goed, van bestelling tot levering.

Helemaal tevreden.

Niets op aan te merken.vlotte levering

Het enige merk wat ik prettig vind.

Zie hier .boven

Keurig netjes geregeld.

Keurig op tijd . En goed verpakt .

Fijne website, veel keus.

Veel keus te vinden. Makkelijk bestellen uit je luie stoel. Snel geleverd, keurig verpakt. Kwaliteit is prima! Erg tevreden.

Volge

Volgende keer weer

Too

Duidelijke site ook de kleuren van artikelen, snelle levering

Perfect!! Goede levering.

Tevreden!!

Fijn Ondergoed

Ben er blij mee veel voordelen. Soepel met badstof kruisje Zweet niet en rekbaar Een minpuntje na een tijdje gaat het draadje van het taille bandje stuk

Snel verstuurd en goede kwaliteit

Beste pyjama

Beter vind je nergens! Kwaliteitsmateriaal voor kleine prijs

prima ondergoed

Ik had 's avonds Beeren hemden besteld via de website. Toen mijn vrouw dat hoorde zei ze, als ik dat geweten had had ik ook wel wat ondergoed willen bestellen. De volgende ochtend al vroeg gebeld naar VanGemert. Echter toen bleek dat de bestelling al klaar stond om opgehaald te worden, dus nog iets wijzigen kon niet meer. Normaal was het geen probleem, maar die dag vertrokken ze al vroeg om op de markt in Valkenswaard te staan. Die wetenschap zorgde er voor dat we de volgende week een middagje Valkenswaard gepland hebben en mijn vrouw bij de kraam de gewenste spullen gekocht heeft. VanGemert heeft veel keus in ondergrond

Aanrader om hier te bestellen. Keurig met zorg verpakt En snel in huis.

Heerlijke pyjama s!

Precies zoals verwacht! Heerlijk zachte pyjama’s, snel geleverd!

De beste boxershorts

Er zijn voor mij persoonlijk geen betere boxershorts. Ze zitten goed, zijn van goede kwaliteit!

Goede kwaliteit, nette afhandeling

Snelle levering van nachtgoed van goede kwaliteit. Door overlijden werd het niet meer gebruikt en dus retour gezonden met korte uitleg van de reden. Afhandeling snel en correct.

Vlotte levering. Goede kwaliteit.

Mijn vraag over de maat van de te bestellen pyjama werd telefonisch goed beantwoord. Ook was de webwinkel vlot bereikbaar.

Stipdonk 46

5715PD Lierop