Tevreden

Alles helemaal naar wens,snelle afhandeling

Duidelijke website

Ik had mijn bestelling online geplaatst en kwam er later achter dat ik een account had waar je punten kan sparen bij elke bestelling. Gebeld. Vriendelijk te woord gestaan en de andere dag stonden de punten bijgeschreven. Dat is klantenservice!

goede service

wordt letterlijk op de hoogte gehouden van de aankoop

Snel , in huis.

Netjes,snel keurig verzorgd. Het bestelde artikel, gebruik ik al jaren.

Duidelijke website en snelle levering.

De website is overzichtelijk en het bestelproces verloopt soepel. Levering was de eerstvolgende werkdag. Dus alles goed

Zeer klantvriendelijk

Van Gemert ondermode vind ik een zeer klantvriendelijk bedrijf. In mijn bestelling had ik een fout gemaakt, deze fout zelf pas de volgende dag ontdekt. Van Gemert ondermode een email gestuurd en alles werd kosteloos gewisseld. Dat vind ik klantvriendelijk.

Fijne onderbroekjes gekocht in de sales. Zijn snel geleverd en zitten als gegoten.

Super snel in huis ,en prima kwaliteit!!

Kwaliteit is erg belangrijk, en dat krijg je hier ook !! Snel thuis bezorgd

Naar aanleiding van een opmerking over een product onzerzijds heeft van Gemert daar goed op gereageerd en een goed service gegeven.

geweldig de verzorging van het pakket

Netjes en verzorgt Prima

Past perfect. Keurig verzorgd

Houden zich keurig aan afspraken. Antwoorden heel snel. Alles goed geregeld

Zeer correct.

Alles klopte perfect! De levering was heel snel, goed verpakt en de communicatie daarover was duidelijk. Produkten onbeschadigd en niet al 10 keer in en uitgepakt.

Producten staan duidelijk omschreven op de website. Producten voldoen aan de verwachtingen. Snelle levering

Snel en correct geleverd.

Prettig geholpen. Snel en correct geleverd. 1 pyjama werd na 1 x wassen wel heel breed en een stuk korter, dat is jammer.

Prima service.

Ik had al besteld en betaald, de zending was al ingepakt, maar toch kon ik de bestelling nog wijzigen. Bravo.

Netjes en op tijd het bestelde artikel ontvangen

Goede kwaliteit ondermode voor een goede prijs. Snel en netjes geleverd.

zeer goed

zéér klantvriendelijk, goede service en kwaliteit.

Heerlijk spul

Goede service, snel opgestuurd echt top!!

Goed product

Mijn T-shirt past perfect.

Kwaliteit !

Normaliter koop ik mijn ondermode op de weekmarkt bij van Gemert Ondermode. Nu een keer online geprobeerd. Prima gelukt, bedankt !

Ondergoed dat ongewoon goed zit.

Gewoon goed ondergoed

Fijn materiaal

Goede service en een goede kwaliteit! Ik bestel hier al jaren!

Goede service en goede kwaliteit!

Snelle levering goede kwaliteit

Stipdonk 46