Klantvriendelijk,goede service.Snelle levering

Lager dan normaal

Draag deze onderbroeken al jaren. Is iets veranderd aan de pasvorm . Ze zitten lager dan normaal. Jammer

fijne site, snelle bezorging.

Prima bedrijf. Bestelling geplaatst, volgende dag in de bus. Netjes verzorgt.

alles volgens tijd en afspraak strak geregeld.

strakke afspraken

Prima service en contact

Jammer 1 soort broekje was er niet in de sale , maar toen keurig netjes gebeld en overlegd wat te doen . Tot een mooie oplossing gekomen .

Goede ervaring met online bestelling, communicatie en levering

Bestelling was snel gedaan online, communicatie via email was helder en duidelijk, en aflevering via DHL ging probleemloos.

Heel goed verzorgd en van goede kwaliteit

Een heel mooi artikel en fantastisch verzorgd en bezorgd,dank u wel.

Prima kwaliteit en draagcomfort

perfecte pasvorm

perfecte pasvorm!!

Helaas terug moeten sturen,te klein

Maar de service was goed

top

alles bevalt priema

Goede kwaliteit eenvoudig in huis gehaald

Prima, ervaring. De beloofde kwaliteit wordt snel geleverd. Prettig winkelen zo.

Altijd goed advies en vriendelijk.

Het advies wat wordt gegeven is juist, wij ervaren dit in het gebruik van de gekochte artikelen.

Super geholpen

De bestelling was super snel thuis.

Overzichtelijk, giedd foto's met beschrijving.

Ik bestel al langer bij van Gemert, vanwege het ondergoed can Racky, prima tevreden

Geweldige service

Super snel

Goede kwaliteit en snelle levering.

De broekjes voldoen ruim aan de verwachting

Had deze broekjes in Oss gekocht en was er zo blij mee. Zitten heerlijk en blijven mooi. In Oss kom ik niet zo vaak meer op zaterdag dus dan maar internet……. niet meer in de kleuren die ik wil…… maar ineens waren ze er weer, dus bestellen! En dan verloopt het verder allemaal heel erg naar wens!

Bamboe heerlijk

Laatst onderhemden gekocht voor mij en m'n man, van bamboe. Voelt lekker fris aan en voor m'n man geen natte rug meer.

Ontvangen zoals besteld

goede service

De bestelling plaatsen gaat vlot en veel keuze en snelle levering

Altijd top geleverd

Als ik bestel bij Van Gemert is de bestelling altijd tot in de puntjes verzorgd en word mooi op tijd geleverd.

mooi voor de herfst/winter

De trui is van dikke stof, wat ik eigenlijk niet had verwacht! Maar wordt bewaard hoor, voor de volgende herfst/winter.

Stipdonk 46

5715PD Lierop