Dankjewel Louis, goed om te horen! Het is natuurlijk al best vaak gezegd, maar het is zo: Hier doen we het voor!👍
Ah, wat goed zeg! Dankjewel Lex. Mooi dat je de moeite neemt om dit alles te benoemen. We doen er veel aan om onszelf te onderscheiden in de opslagmarkt. Wij zijn overtuigd dat de hoogste kwaliteit samen kan gaan met de beste prijs. Mooi dat het gezien wordt.😊
Thanks Johannes. Goed om te horen dat je zo tevreden bent. 👌👍😀 Al moeten we wel zeggen dat onze toegangstijden heel ruim, maar (uit veiligheidsoverwegingen) niet standaard 24/7 zijn. Wij maken daar, wanneer een huurder daar een hele goede reden voor heeft, wel uitzonderingen op deze regel.
Dank Jan. Mooi om te horen dat het goed is bevallen. 😀 Je bent altijd weer van harte welkom. Het is inderdaad zo (en in de markt niet vanzelfsprekend) dat interne verhuismiddelen als karren en steekwagen gratis in gebruik zijn. Groet van het team uit Zwolle. PS Wist je trouwens dat je ook als oud-huurder bij ons nog terecht kunt voor een gratis aanhangwagen?!
Te gek Martine. 👍 Onze (oud) huurders zijn de beste reclame die we ons kunnen wensen. Wat gaaf dat je het zo positief hebt ervaren. We doen er veel aan en het is mooi om te constateren dat veel huurders dit kunnen waarderen! Dank voor deze review 😀
Super, dankjewel Roy👍
Hoppa, die kan het team in de zak steken! Dankjewel Geert 👍
Dankjewel Alex 👍
Ja, gaaf he. Dat vinden wij zelf ook best een mooie 😉
Dank voor je review Ivo! 👍😀
Wij denken met je mee over ruimte, gemak, maar ook bijvoorbeeld over opslagruimte en toegang bij eventuele noodgevallen. Je kunt bij ons terecht voor o.a. (aanhang-) wagens, heftrucks, verhuisdozen, en inpakmaterialen. Voor onze zakelijke klanten staat zelfs een afvalservice ter beschikking. Wij zijn trots op ons familiebedrijf en op onze diensten waarbij de extra dimensie wordt verzorgd door een enthousiast team van medewerkers die graag met je meedenken en je adviseren. Klantvriendelijkheid houdt bij SPACEWINNER niet op bij een kop koffie, en service is bij ons meer dan een glimlach alleen!