Pluspunten
Nette afhandeling en een zeer snelle levering.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Sterk merk, constante kwaliteit. Betrouwbaar Goede kleuren, uitstekende pasvorm.
Verbeterpuntenkwaliteit is hoog, bewaak de prijs!!
Pluspunten
Prachtige kousen ..prijstechnisch aantrekkelijk dan wallford.. En net zo,mooi van kwamliteit...
VerbeterpuntenHuidige verpakking fris om te zien,,eenvoudig strak en toch een Beetje chique!!!
Pluspunten
Duidelijk en snelle levering.
Pluspunten
Pluspunten
Heel klantvriendelijk
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten, alles was prima.
Pluspunten
VerbeterpuntenGeef het goede pakketnummer of link door, ben 3x op afhaaldepot moeten komen omdat ik niet wist wanneer het aankwam
Pluspunten
Goed advies en super service-/klantgericht.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle levering. Netjes verpakt
Pluspunten
zie cijfers
Pluspunten
heel, heel veel spullen om te knutselen
Pluspunten
Snelheid, overzichtelijke site
VerbeterpuntenPakket wordt overdag bezorgd en ik ben niet thuis omdat ik fulltime werk. De volgende dag komt de bezorger weer....overdag....
Pluspunten
Veelzijdigheid op het gebied van beenmode
VerbeterpuntenDe kleuren zijn soms moeilijk te onderscheiden, m.n. bij dunne panty's.
Pluspunten
Super service . Eerste levering niet bezorgt .(Verdwenen bij de post). Na contact via mail.Snelle levering .Helemaal top .
Pluspunten
Op tijd, goed verzorgd.
VerbeterpuntenVoor mij de eerste keer dat ik iets besteld. Dus!
Pluspunten
Duidelijke site en communicatie
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
excellent quality products. super fast delivery. good delivery updates.
Verbeterpuntenkeep up the good service.
Pluspunten
Duidelijke website en de prijzen van deze producten zijn het echt waard. Ik heb vele soortgelijke producten uitgeprobeerd maar Oroblu blijft gewoon de beste!
VerbeterpuntenTot nu toe kan ik geen verbeterpunten bedenken.
7 Industrieweg V
Vught 5262 GJ