Pluspunten
Supersnel, correct en HOOGWAARDIGE kwaliteitsprodukten! Heel tevreden! Een absolute aanrader! Zeker tot de volgende +++++
Pluspunten
perfecte en snelle service!
Pluspunten
Levertijd erg snel, panty's iedere keer van erg goede kwaliteit!
Verbeterpunten-
Pluspunten
betrouwbaar en snel
Pluspunten
Snelle afhandeling en goede service.
Pluspunten
product is wat je ervan verwacht
Verbeterpuntenbeter communiceren over levertijd dhl.. na meldinhlg dat bestelling onderweg was heb ik alsnog 2 dagen moeten wachten
Pluspunten
Snel het juiste artikel geleverd
VerbeterpuntenGeen, mijn eerste ervaring met Orblu was precies zoals gehoopt.
Pluspunten
Snel en juiste artikelen
VerbeterpuntenHouden zo
Pluspunten
Levering correct en volgens afspraak
VerbeterpuntenDe kwaliteit laat te wensen over. Een mallot van 24,95 die na 2 uur al stuk gaat, sokjes van 50 den waar je per direkt een gat in loopt... tjonge jonge, dat moet toch anders kunnen met de hedendaagse technieken
Pluspunten
Netjes handig snel verstuurd.
VerbeterpuntenAangepaste versie op iPhone
Pluspunten
Altijd weer even snelle levering! Super kwaliteit
Pluspunten
Goed verpakt.
Pluspunten
Mooi aanbod, snelle levering
VerbeterpuntenN.v.t.
Pluspunten
Ik zat met wat vragen, heb telefonisch contact gehad en ben keurig geholpen.
VerbeterpuntenDeze heb ik niet.
Pluspunten
Het leek erop dat mijn bestelling niet op tijd geleverd kon worden, maar een van uw medewerkers heeft er alles aan gedaan om welliswaar 1 dag later de bestelling alsnog te leveren.
VerbeterpuntenMocht een bestelling niet compleet of tijdig kan worden geleverd is het fijn om hierover geïnformeerd te worden. Klein mailtje is voldoende.
Pluspunten
Alles volgens afspraak snelle levering. Een voorbeeld van hoe het kan gaan met een webshop een dikke 10.
Pluspunten
Luxe kwaliteit van de producten, levering goed verzorgd en op tijd. Oroblu heeft me nog nooit teleurgesteld.
Verbeterpuntenalles top in orde
Pluspunten
Mooie en kwalitatief sterke producten, goed online bestelproces en snelle, betrouwbare levering. Alles klopt!
VerbeterpuntenNiks op aan te merken, ga zo door!
Pluspunten
Aankoop netjes afgeleverd.
Pluspunten
Snelle e-mail en snelle levering
VerbeterpuntenNiets
7 Industrieweg V