Pluspunten
Groot assortiment
Pluspunten
Product was naar wens. Levertijd netjes volgende dag.
VerbeterpuntenDHL Trace werkte niet.
Pluspunten
Snelle levering.
VerbeterpuntenVerkoop aanbod ruimer maken, dus het totale aanbod aanbieding wat Oroblu in het pakket heeft.
Pluspunten
Pluspunten
Prachtige kwaliteit!
VerbeterpuntenLink naar DHL werkte niet
De bezorger had het pakket verkeerd bezorgd en daar geen melding van gemaakt
Pluspunten
heel betroubaar
Pluspunten
Aangeraden door een kennis en tot nu toe nog geen ladder in mijn panty.
Dezelfde maatgeving als op de verpakking ook op de site zetten. Ik moest kiezen tussen 40-42 en 42-44 maar op de verpakking stond een M. Ik had dus voor de eerste optie gekozen. Ik had liever een L gehad maar wist niet of dit een L zou zijn. Ik had dus ook al na 1 dag dragen een gat in het kruis...
Pluspunten
ze leveren de kwaliteit, die ze omschrijven bij de producten op de site.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Ik ben ontzettend tevreden over ORUBLU !!!!!!! Zomer én winter draag ik met veel plezier ALLE soorten panty's van uw merk !! Deze zomer heb ik de 15 den. panty SUN ondekt, hélemaal SUPER blij mee !! Ik heb namelijk niet zulke mooie benen maar met de SUN panty lijkt het alsof ik geen panty's draag, zo natuurlijk mooi , echt een aanrader !!!!!
VerbeterpuntenO verbeterpunten !! Ga zo door !! Ik ben een groot FAN !!
Pluspunten
prima service
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
goed en snel
Pluspunten
Snelle levering en prima service
Pluspunten
Beste panty's die ik ooit heb gehad en snelle levering via de site.
Pluspunten
Goede service, snelle levering. Doet wat het belooft en zelfs meer.
Pluspunten
Kwalitatief goede panty's! Snelle levering en fijne mogelijkheden m.b.t. levering/afhaalpunt.
7 Industrieweg V
Vught 5262 GJ
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.