Pluspunten
Heel klantvriendelijk
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten, alles was prima.
Pluspunten
VerbeterpuntenGeef het goede pakketnummer of link door, ben 3x op afhaaldepot moeten komen omdat ik niet wist wanneer het aankwam
Pluspunten
Goed advies en super service-/klantgericht.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle levering. Netjes verpakt
Pluspunten
zie cijfers
Pluspunten
heel, heel veel spullen om te knutselen
Pluspunten
Snelheid, overzichtelijke site
VerbeterpuntenPakket wordt overdag bezorgd en ik ben niet thuis omdat ik fulltime werk. De volgende dag komt de bezorger weer....overdag....
Pluspunten
Veelzijdigheid op het gebied van beenmode
VerbeterpuntenDe kleuren zijn soms moeilijk te onderscheiden, m.n. bij dunne panty's.
Pluspunten
Super service . Eerste levering niet bezorgt .(Verdwenen bij de post). Na contact via mail.Snelle levering .Helemaal top .
Pluspunten
Op tijd, goed verzorgd.
VerbeterpuntenVoor mij de eerste keer dat ik iets besteld. Dus!
Pluspunten
Duidelijke site en communicatie
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
excellent quality products. super fast delivery. good delivery updates.
Verbeterpuntenkeep up the good service.
Pluspunten
Duidelijke website en de prijzen van deze producten zijn het echt waard. Ik heb vele soortgelijke producten uitgeprobeerd maar Oroblu blijft gewoon de beste!
VerbeterpuntenTot nu toe kan ik geen verbeterpunten bedenken.
Pluspunten
Pluspunten
Mooie producten, goede kwaliteit, overzichtelijke webshop
VerbeterpuntenLevering via dpd terwijl het via een brievenbuspakket had gekund...lastig omdat ik fulltime werk en dus niet thuis ben om een pakket in ontvangst te nemen...en dpd bezorgt niet op zaterdag.
Pluspunten
Uitgebreide collectie, snelle levertijd
Pluspunten
Zeer snelle levering. Keurig verzorgd
Pluspunten
Overzichtelijk site, ruim assortiment en snelle levering.
7 Industrieweg V
Vught 5262 GJ
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.