Pluspunten
Snelle levering, netjes verpakt. Je wordt duidelijk op de hoogte gebracht van de verzending.
Pluspunten
Overzichtelijk Brievenbus pakket
Pluspunten
Al een aantal keer panties besteld. Bestelling meteen de volgende dag in huis. Mooi verpakt in een passende doos (niet enorm groot, geen loos verpakkingsmateriaal). Heel tevreden!
Pluspunten
VerbeterpuntenBetere afhandeling klacht vaste klant
Pluspunten
Mooie en goede kwaliteit pantys, met een goede en snelle levering. Ik bestel alleen nog maar bij Oroblu.
Pluspunten
Artikel netjes en snel hebt ontvangen
Pluspunten
Snelle en correcte afhandeling van de bestelling en de betaling. Ik was zelfs verbaast dat de levering in het buitenland ook zo snel ging.
VerbeterpuntenMisschien een voorafbetaling via bankoverschrijving voorzien. Niet alle mensen geven graag hun bankkaartgegevens door.
Pluspunten
vooral de snelle levering is een pluspunt, niets negatief te melden
Pluspunten
Mijn ervaring is heel goed....duidelijke site....snelle levering....goede kwaliteit producten....blijven zo....
VerbeterpuntenNiet voor mij....
Pluspunten
Gewoon goed ,wat bezorging betreft volgende dag eind van de middag geleverd.
VerbeterpuntenGeen, prima zo
Pluspunten
Levert het juiste product heel snel. Zeer klantvriendelijk!
Pluspunten
Mooie producted Uitstekende service
Pluspunten
Supersnel, correct en HOOGWAARDIGE kwaliteitsprodukten! Heel tevreden! Een absolute aanrader! Zeker tot de volgende +++++
Pluspunten
perfecte en snelle service!
Pluspunten
Levertijd erg snel, panty's iedere keer van erg goede kwaliteit!
Verbeterpunten-
Pluspunten
betrouwbaar en snel
Pluspunten
Snelle afhandeling en goede service.
Pluspunten
product is wat je ervan verwacht
Verbeterpuntenbeter communiceren over levertijd dhl.. na meldinhlg dat bestelling onderweg was heb ik alsnog 2 dagen moeten wachten
Pluspunten
Snel het juiste artikel geleverd
VerbeterpuntenGeen, mijn eerste ervaring met Orblu was precies zoals gehoopt.
Pluspunten
Snel en juiste artikelen
VerbeterpuntenHouden zo
Pluspunten
Levering correct en volgens afspraak
VerbeterpuntenDe kwaliteit laat te wensen over. Een mallot van 24,95 die na 2 uur al stuk gaat, sokjes van 50 den waar je per direkt een gat in loopt... tjonge jonge, dat moet toch anders kunnen met de hedendaagse technieken
Pluspunten
Netjes handig snel verstuurd.
VerbeterpuntenAangepaste versie op iPhone
7 Industrieweg V
Vught 5262 GJ
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.