Het pakket werd afgeleverd bij een van de buren maar dat werd niet gecommuniceerd naar mij. Dus dacht dat het niet was aangekomen!Graag notificatie volgende keer!
Pluspunten
duidelijke site.
Pluspunten
maak al veel jaren gebruik van de artikelen van Oroblu
Verbeterpuntengeen enkele
Pluspunten
The best ever !
Pluspunten
Prachtige producten
VerbeterpuntenBetalen met Ideal werkt niet
Pluspunten
Pluspunten
Goede en snelle levering
VerbeterpuntenNee hoor
Pluspunten
Mooie betrouwbare kwaliteit, perfecte pasvorm en heerlijk draagbaar!
Pluspunten
Goed assortiment, Gratis verzending boven bepaald bedrag. Snel geleverd
Pluspunten
Zeer snelle levering van een uitstekend product
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Gewoom goede kwaliteit kleding, one of my favourites.
VerbeterpuntenBreng alle leuke kleurtjes in panty's weer terug. Nu heel veel zwart en donker, maar dat zal ook wel een mode verschijnsel zijn.
Pluspunten
Correcte en snelle levering
VerbeterpuntenBestellingen die in een grote envelop verstuurd kunnen worden niet via een koeriersdienst bezorgen
Pluspunten
Krijg nu een vragenlijst met beoordeling, maar ik heb het product nog nooit geleverd gekregen.
VerbeterpuntenWel je producten leveren
Pluspunten
Niets op aan te merken, goede en snelle service - heel correct en zeker aan te bevelen
VerbeterpuntenUitbreiden van keuze
Pluspunten
Totnutoe kocht ik (al jaren) mijn 'zomerkousen' bij de Bijenkorf, maar zo is het nog gemakkelijker en fijn dat er geen verzendkosten worden berekend.
VerbeterpuntenMisschien iets vaker een aanbieding want de kousen en panty's zijn nogal duur.
Pluspunten
Snel, net verpakt
VerbeterpuntenKon steeds geen kousen met naad vinden zoekmachine snapte weinig zeg maar
Pluspunten
uitstekende kwaliteit; correcte snelle levering.
Pluspunten
Altijd snel en op tijd. Duidelijke info over de status van je bestelling in elke stap.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Snelle, vriendelijke en prettige service. Topproduct!
VerbeterpuntenNvt
7 Industrieweg V
Vught 5262 GJ
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.