Pluspunten
prima website. snelle en keurige bezorging
Verbeterpuntenga zo door
Pluspunten
Eerste kennismaking via mijn enthousiaste fysiotherapeute. Goede eerste ervaring. Snelle levering door de brievenbus.
VerbeterpuntenN.v.t.
Pluspunten
De panty's zijn snel en netjes verpakt verstuurd.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Goed verpakt en snelle levering
Pluspunten
Goede kwaliteit producten. Veel keuze Snelle levering
VerbeterpuntenWel duur
Pluspunten
Snelle service, mooie producten en heel belangrijk; ontzettend fijne klantenservice en persoonlijk contact!
VerbeterpuntenGa zo door!
Pluspunten
snelle correcte afhandeling van de bestelling!
Pluspunten
Zeer snelle en correcte levering
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goede kwaliteit panty’s. Snelle verwerking van je bestelling en snelle levering. Fijne klantenservice. Als je ontevreden bent over een product word je netjes te woord gestaan en tegemoet gekomen. Ik ben zeer tevreden.
VerbeterpuntenIk mis toch de perfecte huidskleur panty voor mijn huidskleur. Heb er al veel uitgeprobeerd en vind dore wel mooi, maar eigenlijk is ie te donker.
Pluspunten
Heel verrast door de supersnelle levering. Bestelde op een donderdag, betaalde de dag erna, dus op vrijdag en het pakje werd zaterdag in goede orde bezorgd door een bijzonder vriendelijke en efficiënte bezorger.
Verbeterpuntengeen verbeterpunten, want het was perfect
Pluspunten
Snelle levering waarbij klant goed is geïnformeerd over de status van de bestelling.
Pluspunten
Constante kwaliteit en constant assortiment plus nieuwe items
Pluspunten
Doen wat ze beloven. Super!
Pluspunten
Overzichtelijke webshop bestelling snel en compleet in huis retourzending snel verwerkt en vervangend artikel dag erna in huis.
7 Industrieweg V
Vught 5262 GJ
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.