Pluspunten
Snelle levering Goede pasvorm van de zwangerschaps panty
VerbeterpuntenMaatlabel op zoals vermeld op achterkant panty op de site zetten.
Pluspunten
Fijne producten, die lang mee gaan en veel keus. Spullen zijn goed verpakt.
VerbeterpuntenJammer dat de dikkere legging er niet in meerdere kleuren is, niet iedereen staat 'zwart' of je hebt er niets mee. Ik ben kleur- en stijladviseur en merk dat veel dames snakken naar meer kleur!!! Een belangrijk punt: de spullen zijn verzonden via DHL. Ik had aangegeven 's avonds mijn levering te willen ontvangen. Zij kwamen overdag en een briefje in de bus 'weer overdag!'. Daarbij heb ik eerder gemerkt dat DHL slordig bezorgd, soms hangen ze gewoon leveringen aan de deurknoppen aan deuren van onze galerijen, terwijl mensen soms lange tijd er niet zijn door vakantie of zakenreizen!! Post.nl werkt veel fijner!!
Beste mevrouw Arntz, Allereerst hartelijk dank voor uw beoordeling. Oroblu heeft de All Colors serie in het assortiment en hierin zijn veel verschillende soorten (mode) kleuren verkrijgbaar in de legging 50 denier of 120 denier. Wat betreft uw levering voor in de avond is dat onze fout geweest, wij hebben per abuis niet aangegeven dat het om een avondlevering ging. Onze excuses hiervoor. Bij het bezorgen van pakketjes is het uiteraard niet de bedoeling dat deze voor de deur worden gezet of aan deurknoppen worden gehangen. Mocht dit ooit gebeuren bij een zending die wij naar u toezenden dan horen wij dat graag van u zodat wij actie kunnen ondernemen. Met vriendelijke groet, Oroblu.nl online shop
Website werkt lastig Panty paste niet
Beste mevrouw Hagendoorn. Wij zullen spoedig telefonisch contact met u opnemen wat betreft uw beoordeling. Met vriendelijke groet, Oroblu.nl online shop
Pluspunten
snelheid/levertijd prima
Verbeterpuntensluiting van body is niet goed bij mij doen maar twee drukkers het
Geachte mevrouw Jonkers, Wat vervelend dat u een body heeft ontvangen waarvan de sluiting niet goed werkt. Wij willen graag benadrukken dat Oroblu gedurende het gehele productieproces een groot aantal controles uitoefent ter bewaking van de zeer hoge kwaliteitsnormeringen. Ondanks dat kunnen er zich incidenteel fabricage/productiefouten voordoen, het geen bij een gevoelig product als bodywear helaas onvermijdelijk blijft. Wij ontvangen graag het artikel van u retour zodat wij een passende oplossing voor u kunnen vinden. U kunt hiervoor het retour formulier gebruiken die is meegezonden met uw bestelling. Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet, Oroblu.nl online shop
Pluspunten
Snelle levertijd, afspraak = afspraak, duidelijk in communicatie wanneer t geleverd wordt
VerbeterpuntenMaatvoering- welke maat kousen, panty of legging heb ik nodig daar kan ik niets van terugvinden, niet in standaard (confectie) maten alsook niet in cm welke lengte iets heeft bij t product. Wat is xl en waarmee vergelijkbaar of meetbaar
Snelheid van de website viel tegen.
Pluspunten
Alles
Pluspunten
Zeer snel en nette levering. Via de brievenbus ontvangen dus hoef niet thuis te zijn
Pluspunten
Snel en makkelijk online en bezorgen
Pluspunten
Er was iets misgegaan met de levering bij een DHL-ophaalpunt. Na een telefoontje werd het snel in orde gemaakt. Bevestigingsmailtje ontvangen en pakje kwam een dag later. Dus prima opgelost.
Pluspunten
Altijd tevreden. Net verpakt. Mooi product!
Pluspunten
Goede service en snelle levering
Pluspunten
Reageerden heel snel toen er jets mis ging met bezorging
Pluspunten
Snelle correcte levering
VerbeterpuntenDe maatvoering? Donkerblauwe panty 20 den maat 42-44 past perfect (confectiemaat 40), panty SUN van dezelfde maat is te groot.
Pluspunten
Op berichten wordt snel gereageerd. Binnen 24 uur (zelfs sneller).
Pluspunten
Keurig en snelle levering.
7 Industrieweg V
Vught 5262 GJ
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire