Pluspunten
Snel
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snel geleverd en altijd een goed product van Oroblu
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Ze belden mij om te zeggen dat 1 artikel niet leverbaar was en wat daar mee te doen, prima service.
Pluspunten
Zeer snelle levering
Pluspunten
Snelle levering. Vandaag besteld, morgen in huis
Pluspunten
Goede en correcte levering.
VerbeterpuntenTrack and trace code van de bestelling communiceren, zodat de klant inzicht krijgt wanneer het bestelde geleverd wordt.
Pluspunten
Prachtige producten en goede snelle levering. Draag al jaren Oroblu. Was eerst altijd in onze regio in de winkel verkrijgbaar ,maar helaas niet meer .Maar via Oroblu.nl is nu ook TOP.
Pluspunten
Snelle levering, goede website en bovenal kwalitatief en design - technisch hoogwaardige producten waar men (bij juiste wijze van dragen en wassen) jarenlang plezier aan mag beleven!
VerbeterpuntenHeb ik niet echt want website, levering en producten zijn top! Wellicht leuk als er vaste klantenkorting wordt gegeven of als de basics ook eens in de uitverkoop komen ha ha.
Pluspunten
Snelle en correcte levering
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Altijd op voorraad en volgende dag in huis
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Super vertrouwd bedrijf
VerbeterpuntenAlleen jammer dat je de bestelling niet kunt volgen.. Als je inlogt zeggen ze dat je niets besteld hebt dat zet je wel op verkeerde been dat is jammer.
Pluspunten
Prima bedrijf, mooie producten van goede kwaliteit
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Snelle levering. Mijn moeder is 80 jaar en wil alleen uw merk panty. Afgelopen weekend was ze gevallen en ondanks haar kapotte vingers vond ze het erger dat haar panty stuk was. Ze moet veel moeite doen om deze ergens te kunnen kopen. En ze had net 2 nieuwe gekocht in Alblasserdam. Ze was erg verdrietig waarop ik haar beloofde om nieuwe te laten bezorgen, zodat ze niet zoveel moeite hoef te doen. Daarom dank u wel dat de bestelling snel en goed verlopen is.
VerbeterpuntenGa zo door.
Pluspunten
Goed en snel
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Fast delivery. Product is very nice and worth the money.
Pluspunten
Goede kwaliteit, snelle levering!
Pluspunten
Snelle levering. Netjes verpakt.
7 Industrieweg V
Vught 5262 GJ
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire