Laden reviews...
109 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen noemen consequent snelle levering en goede kwaliteit. Klanten waarderen het eenvoudige bestelproces en duidelijke informatie. De klantenservice wordt vaak als vriendelijk en betrouwbaar genoemd. Over het algemeen zijn de ervaringen positief, met af en toe opmerkingen over verpakking en beschikbaarheid.
Snelle levering en goede maten
26 June 2026
Al om tevreden
20 June 2026
Marga
Tolkamer
Het pakketje kon door de brievenbus, dat was al fijn .ik ben zeer tevreden over de kniekousen zitten goed en zakken niet af.
9 June 2026
Ger
Wolvega
Snelle afhandeling van de bestelling en snel bezorgd. Ik koop hier vaker. Dure panties maar erg goed. Er komt niet snel een ladder in, wél handschoentjes gebruiken met aantrekken.
3 June 2026
Agnes
Hedel
Prettige ervaring
3 June 2026
Murièl
Mijnsheerenland
Het is zeer makkelijk bestellen op de site. Voor mij mochten er wel nog wat meer foto’s van de kleuren aan de benen zijn zodat het nog beter zichtbaar is. Soms is het moeilijk te zien hoe de kleur is. De levering was zeer snel en goed. Dus prima.
2 June 2026
Anoniem
Limburg
Al jaren prima!
1 June 2026
Marijke
Zeist
Ik geloof best dat ik ze binnenkort zal ontvangen, maar ik wens geen reviewverzoeken te omtvangen voor wat ik nog niet binnen heb
Beveelt niet aan
25 May 2026
Jose
Amsterdam
Beste mevrouw, wat vervelend om te horen dat u de mail met daarin de uitnodiging voor een review te snel heeft ontvangen. Dit komt waarschijnlijk doordat Pinksteren direct na uw bestelling viel, waardoor de verzendingen wat later de deur uit zijn gegaan. Wij nemen maatregelen, zodat dit niet meer kan gebeuren. Dank u wel dat u ons hierop heeft gewezen en wij wensen u alvast veel plezier met uw Oroblu producten.
Kwaliteit uitstekend, fraaie verpakking per item en zeer snelle levering met goede feedback!
22 May 2026
Johanna
Leusden
Te grote doos is jammer. Had in enveloppe gekund. Italiaanse sight van oroblu had ook groene en terrakleurige hemdjes. Die mis ik bijjullie
21 May 2026
Blom
Delft
Ik kon direct aangeven waar ik naar op zoek was. Vervolgens duidelijke omschrijving met foto’s. Afhandeling betaling ging ook snel, uitstekend!
8 May 2026
Saskia
Dronten
Kwaliteit is perfect
4 May 2026
Ricki
Leiden
De teentjes zijn zo klein dat ze niet om de tenen passen. Een totaal ander teentje dan het plaatje laat zien. En dat voor zoveel geld. Voel me bedot!!!! Nadat er contact was opgenomen naar aanleiding van mijn klacht die zeer correct is afgehandeld wil ik Oroblu weer van harte bij jullie aanbevelen!!
30 April 2026
Ine
Hapert
We hebben inmiddels contact gehad met de klant en het 'probleem' is opgelost.
Geweldige mooie hemdjes en snel geleverd
25 April 2026
Jacqueline
Tiel
Stof vd Sokjes erg dun,voelt als pantykous stof. Voor mij niet t geld waard helaas.
Beveelt niet aan
24 April 2026
Mary
Dordrecht
Eerste keer iets online besteld bij Oroblu en zeer tevreden over het artikel en de vlotte afhandeling
23 April 2026
Micky
Amstelveen
Ben tevreden over de kwaliteit van de kousen. Zijn degelijk en vrij sterk. Aantrekken kost nog wel inspanning.
25 March 2026
Astrid
Driebergen
Prima service en snelle verzending.
14 March 2026
Joke
Stevensbeek
Al jaren gebruik ik zomer zowel als winter nylons (panty's) en ben daar dik tevreden over!
10 March 2026
Marion
Drachten
Binnen een dag werden de panties geleverd.
7 March 2026
Lìke
Oud-Beijerland
Altijd zeer vlotte afhandeling van de bestelling en ook snel in huis. Top!
3 March 2026
Agnes
Hedel
Heldere communicatie en snelle bezorging. Echt fijn! Panty en maillot ook naar volle tevredenheid.
26 February 2026
Marieke
Heemstede
goede website, snelle afhandeling
24 February 2026
H(Ria)
den dolder
Makkelijke website en supersnelle levering
24 February 2026
Elisabeth
Rijswijk
Oroblu.nl is de officiële Nederlandse webshop van het Italiaanse merk Oroblu, gespecialiseerd in luxe beenmode en lingerie. Het assortiment omvat hoogwaardige panty's, leggings, sokken, en shapewear, ontworpen met aandacht voor stijl, comfort en duurzaamheid. Oroblu.nl richt zich op klanten die op zoek zijn naar elegante en modieuze producten, en biedt een combinatie van Italiaanse kwaliteit en een uitstekende online winkelervaring.
Industrieweg 7 V
5262 GJ Vught