geen wachtwoord

Toen ik een nieuw wachtwoord aanvroeg, kreeg ik geen e-mail, tot 2 x toe. Uiteindelijk heb ik maar ene nieuw account aangemaakt. Producten verder prima.

Dit ondergoed zit perfect.

Ik draag dit ondergoed al jaren en bevalt me prima!

Alle top!

Volgende keer ga ik jullie site weer opzoeken!

Mooie panty zoals omschreven. Snelle levering.

Zie bovenstaande

Goede retour service

Had zelf een onjuiste kleur besteld Omruilen geen probleem Had er twee besteld Waarvan ik er bij één al gelijk een gat in heb getrokken, panty viel klein uit Had wel iets betere kwaliteit verwacht voor die prijs Was wel een dunne variant Heb ook de dikkere en die bevallen goed

Ik draag al jaren de bodywear van Orublu en hij BLIJFT mijn favoriet !

Het draagcomfort is zó hoog. Orublu shirt en body staan bij mij op nr. 1

Het product voldoet niet aan de verwachting

De kousenvoetjes schuiven ondanks de rubberen strip steeds onder de voet

Niet zo best

Ik gebuik al jaren pantys van jullie merk, altijd naar tevredenheid. Had nu voor het eerst een wat lagere dernier 20. Maar ik had meteen dezelfde dag er al een gat en ladder in, ben ik eigenlijk niet gewend van jullie. Heb bij aanbevelen nee gedaan, maar dat geldt dus voor de 20 dernier magie panty. Met vriendelijke groet, Carola Steenbreker

Goed is goed

Mooie panty’s

Mooie panty’s, zacht glanzend en soepel. Snel en correct geleverd.

Goede panty

De panty is van goede kwaliteit maar de maat s maxi met ondersteuning is aan de krappe kant voor mensen van 1.85 en bijna 100 kg. Dat vindt ik jammer.

Makkelijke website. Snelle levering.

Super-snelle levering! Bijzonder duidelijke website en daarbij nog heel mooi verpakt ook!

Goede kwaliteit en snel

Prima kwaliteit producten en super snelle levering.

Mooie kousjes, maar ze gaan gauw stuk

De kousjes zijn mooi, maar de teen is niet versterkt, zodat ik op de de eerste dag dat ik ze droeg, al een groot gat in de teen kreeg

Een zeer correcte afhandeling!

De bestelling is bijzonder vlot afgehandeld en bezorgd!

Prachtige panties, makkelijk besteld en supersnel geleverd

Prachtige panties, makkelijk besteld en supersnel geleverd.

Fantastische kwaliteit en snelle bezorging.

Heerlijk zacht en mooie kleur.

Slecht

De kousevoetjes zijn waardeloos zakken steeds van mijn hiel! Dik € 12 weggegooid

Zie onder

Mijn ervaring is heel positief en snel alles geregeld. Vind wel jammer dat Oosterlaar beenmode gestopt is in Deventer. Succes .

Prettig

Direct een medewerker aan de lijn en snel geholpen.

perfect

Perfect geregeld, en kwaliteit

Snelle en goede levering

De volgende dag al binnen

Fijne service en perfecte panty

Zeer fijne panty en snelle levering

Industrieweg 7 V

5262 GJ Vught

Over Oroblu.nl

Oroblu.nl is de officiële Nederlandse webshop van het Italiaanse merk Oroblu, gespecialiseerd in luxe beenmode en lingerie. Het assortiment omvat hoogwaardige panty's, leggings, sokken, en shapewear, ontworpen met aandacht voor stijl, comfort en duurzaamheid. Oroblu.nl richt zich op klanten die op zoek zijn naar elegante en modieuze producten, en biedt een combinatie van Italiaanse kwaliteit en een uitstekende online winkelervaring.