Snelle bezorging

Heel fijn dat ze zo snel in huis waren!

Topservice

Snelle en verzorgde levering

goed product, snelle levering

koop al jaren panty's van het met Oroblu. Ze zitten heerlijk zacht en hebben een mooie huidtint. de type met de naad is mooi subtiel. De vorige is ongeveer 25 wasbeurten meegegaan voordat ik bleef haken aan een scherp stukje. Wat erg zonde was omdat de panty voor de rest nog goed was. De panty's scheuren niet kapot bij het aantrekken. Heb zelf de Riga 20 panty maat L. Ben 1,74 en weeg 62 kg.

Helemaal top

Praktische webshop, keurige vlotte levering.

Makkelijk en snel

Duidelijke website, makkelijk bestellen en af te rekenen. Snelle levering

Ik heb drie panties besteld wat er gemakkelijk ging. betaling verliep minder makkelijk omdat ik dacht dat ik gelijk naar ideal zou gaan wat niet zo was. Dat werd goed gemaakt doordat iemand van het bedrijf me belde. Ik bestel eerlijk gezegd niet vaak via internet dus het kan ook aan mij liggen. Panties zijn prima aangekomen.

Fijne webshop!

Duidelijk en makkelijk te bestellen. Snel in huis.

Snel en goed

Makkelijk om te bestellen, snel binnen! Voor herhaling vatbaar.

Mooie producten snel thuis afgeleverd

Ruim assortiment van zeer goede kwaliteit die ook betaalbaar is

Mooie panty.

Ik zocht een panty voor een bruiloft, daar ben ik bij Oroblu goed bij geslaagd. Goede pasvorm, mooie uitstraling.

Heerlijke warme kniekousen, en lang genoeg!

Ik heb vaak koude voeten en de 75% wollen kniekousen van Oroblu zijn een uitkomst.

Mooie goed passende panty

Deze panty vind ik qua kleur en pasvorm perfect

Geweldige producten, geweldige service en levertijd

Ik heb voor mijn ex-vrouw jaren bij oroblu.nl besteld. Ik heb mijn nieuwe vriendin ook zover gekregen om oroblu te gaan dragen.

goede service

supersnelle levering, topkwaliteit

Duidelijke webpagina Vlotte levering Top kousen

Delivery super snel!

Ik vindt producten van Oroblu Qualititive! Heel fijn om te dragen..

mooie kwaliteit en snelle levering.

Nog geen betere kwaliteit panty’s kunnen ontdekken dan deze v oroblu. De prijs waard en snelle levering. Erg tevreden.

prachtige producten van Orublu

en een snelle online service

Duidelijke website, kwaliteits producten

Ik vind Oroblu geweldig, helaas wel wat prijzig

Fijne comfortabele panties

Goede en snelle levering

Prijs / kwaliteit okee

Duidelijke website - snelle en efficiënte levering

Orublu is een uitstekend merk!

Materiaal is top. Dienstverlening prima. Kortom aanrader.

Fijne comfortabele panty’s

Fijne panty’s, blijven ook langere tijd goed zitten en gaan niet snel kapot. Prijs kwaliteit is goed. Tip voor de site: (huids) kleuren zijn moeilijk te beoordelen.

Zeer comfortabel

Heel plezierig om te dragen. Blijft mooi ook na meerdere wasbeurten

Industrieweg 7 V

5262 GJ Vught

Over Oroblu.nl

Oroblu.nl is de officiële Nederlandse webshop van het Italiaanse merk Oroblu, gespecialiseerd in luxe beenmode en lingerie. Het assortiment omvat hoogwaardige panty's, leggings, sokken, en shapewear, ontworpen met aandacht voor stijl, comfort en duurzaamheid. Oroblu.nl richt zich op klanten die op zoek zijn naar elegante en modieuze producten, en biedt een combinatie van Italiaanse kwaliteit en een uitstekende online winkelervaring.