vlot geleverd. Product zit goed. Maat klopt.

vlot geleverd. Product zit goed. Maat klopt.

Goede levering. Perfect product

De levering en communicatie kon niet beter

zoals gebruikelijk; snelle en goed verzorgde zending

Al meermalen bij Oroblu.nl besteld en geen klachten Duidelijk website, snelle levering en prima service

Heel tevreden met panty’s en levering!

Ik ben een vrouw van 34 jaar en heb vanaf mijn 17 jaar lipoedeem. Ik heb in het begin aangemeten steunkousen gedragen maar dit was zeer pijnlijk en maakte me onzeker. Bij toeval kwam ik uit bij de steunpantys van Oroblu. Ze zorgen ervoor dat ik me zekerder voel en nemen veel pijnklachten weg. Ik ben heel blij met dit product en hoop dan ook dat ze blijven bestaan!

Snelle nette levering

De panty's zijn al geweldig. Zitten altijd goed. Ze leveren snel en netjes verpakt. Ik ben altijd zeer tevreden.

Prima kwaliteit

Snelle levering, goede kwaliteit. Tip: vereenvoudigen ruilprocedure, bv ivm kleur

mooie panty

Top.

Goede kwaliteit.

De fijnste panty’s ooit!

De panty’s van oroblu vind ik oprecht de fijnste panty’s die ik ooit heb gedragen. Voor het eerst geprobeerd toen ik een bruiloft had (jurkje & witte benen...). De “summer” panty maakte dat mijn benen niet wit waren, en niemand die zag dat ik een panty droeg. Sinds dat moment ben ik verkocht!

zeer goede service

Mijn bestelling is vlot en snel, netjes afgehandeld.

Pluspunten

Snelle levering, duidelijk heid over satus bezorging

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Zoals altijd....duidelijke website....prima producten.....snelle levering.....keurige verpakking.... Fijne dag verder....

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Zeer snelle levering,en zeer duidelijke website!

Heb ik niet kunnen vinden! Ik beveel dit bedrijf aan!

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Razend snel. Correct. Geen fouten, geen gedoe.

Geen. Alles is zoals ik het graag zie.

Pluspunten

Zeer snelle levering, snelle afhandeling. Top!

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Heldere website Makkelijke bestelprocedure Snelle levering (vandaag besteld morgen in huis)

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pakje paste eigenlijk niet in de brievenbus. Brievenbus kon met de sleutel niet woorden geopend, pakje aan de buitenkant makkelijk uit de brievenbus te halen.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Begin van de avond mijn bestelling geplaatst. De volgende middag al ontvangen. Artikel zat keurig ingepakt.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Hartelijkdank voor het afleveren van u mooie produkten het melden van het niet te kunnen leveren van het bestelde produkt en het resterend bedrag te retouneren Super U Heeft er een vaste Klant bij.

Industrieweg 7 V

5262 GJ Vught

Over Oroblu.nl

Oroblu.nl is de officiële Nederlandse webshop van het Italiaanse merk Oroblu, gespecialiseerd in luxe beenmode en lingerie. Het assortiment omvat hoogwaardige panty's, leggings, sokken, en shapewear, ontworpen met aandacht voor stijl, comfort en duurzaamheid. Oroblu.nl richt zich op klanten die op zoek zijn naar elegante en modieuze producten, en biedt een combinatie van Italiaanse kwaliteit en een uitstekende online winkelervaring.