Pluspunten
Duidelijke site. Snelle levering!
Pluspunten
Keurig en snel afgewikkeld, goed verzorgd, geen aanmerkingen!! alleen maar positieve ervaringen!!
Pluspunten
Snelle levering, goede kwaliteit. Verhouding prijs/kwaliteit.
Pluspunten
Duidelijke website, uitgebreide keuze en keurige levering!
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
Heel fijne panty's in alle kleuren. Ik draag ze elke dag; gaan heel lang mee
VerbeterpuntenDPD heeft een omslachtige methode qua levering als je niet thuis bent. Dan moet je wachten tot de volgende werkdag en dan wordt het naar een afhaalpunt gebracht; in Lelystad is dat in het Lelycentre bij een winkel waar je niet in de buurt kunt parkeren. Lastig voor mij (omdat ik in een rolstoel zit en vanuit de auto maar kleine afstanden kan overbruggen). Gelukkig was ik dit keer thuis ;-)
Pluspunten
alles in orde
Pluspunten
Duidelijk, snel geleverd
Verbeterpuntenkan er geen verzinnen
Pluspunten
een duidelijke en overzichtelijke website en makkelijk te bestellen vind ik heel belangrijk .
Verbeterpuntengeen, is mijn eerste bestelling maar zeer tevreden over deze website.
Pluspunten
zeer goes en vlot
Pluspunten
Snelle service en levering
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Snelle levering, mooie kwaliteit leggings.
VerbeterpuntenKleinere maten nemen
Pluspunten
Snelle levering. Ook medewerkers (mannelijke) staan je goed te woord en hebben de juiste kennis.
Pluspunten
levering prima. bericht gekregen vrijdag verstuurd, dan verwacht je het zaterdag thuis. Helaas werd dit dinsdag.
Pluspunten
Gewoon goed. Geen onzin en geen onduidelijkheden
Pluspunten
Snel, makkelijk te bestellen
Pluspunten
Zeer goede producten
Pluspunten
Ben hier heel blij mee, de bijenkorf had deze kousen niet meer voorradig .
Pluspunten
Snelle levering. En mijn maat was voorradig.
Pluspunten
Zeer duidelijke website en zeer vlug geleverd ! Zeker voor herhaling vatbaar . Bedankt!
7 Industrieweg V
Vught 5262 GJ