hele fijne panty's en snelle levering
Ben al jaren klant van Oroblu en zeer tevreden
Keurig verzorgd. Goede maat. Mooie kleur.
Balen.. Toen ik de panty uit de verpakking haalde en aan wilde doen zat er een ladder doen. De klantenservice heeft met mij contact gehad en mij een nieuwe toegestuurd. Goede service van Oroblu
We hebben inmiddels contact gehad om het probleem op te lossen!
Original anmeldelse
Balen.. Toen ik de panty uit de verpakking haalde en aan wilde doen zat er een ladder doen:
We hebben inmiddels contact gehad om het probleem op te lossen!
Netjes en snel bezorgd. Super zo doorgaan
Altijd prachtige producten en een snelle levering!!
Super overzichtelijke site en snelle levering. Goede producten.
goed kwaliteit, vriendelijk en comfortable om te gebruiken
Binnen 2 dagen in huis, stevige verpakking.
Heerlijke geur mooie verpakking en volgens afspraak geleverd
al na één keer dragen liet de rand van de voorvoet los. Van kousenvoetjes van 12,95 zou je mogen verwachten dat dit niet gebeurt. Omdat ik morgen met vakantie ga, heb ik geen tijd meer om actie te ondernemen. Nadat ik op verzoek de kousjes heb teruggestuurd, werd direct een creditnota toegestuurd. Jammer van de kousjes, maar de afhandeling was zeer correct.
Wij hebben inmiddels contact opgenomen om het probleem op te lossen!
Original anmeldelse
Wij hebben inmiddels contact opgenomen om het probleem op te lossen!
Handig, en goed
Ben al jaren een grote fan van Oroblu nylons! Niemand, zelfs in de schoenen winkel niet, heeft in de gaten dat ik zomers mijn egaal bruine benen te danken heb aan Oroblu.
Goedemiddag Marion, Hartelijk gefeliciteerd! Je hebt in het verleden een review achtergelaten op Kiyoh, daarvoor ons hartelijk dank! Wij verloten twee keer per jaar een pantypakket onder de klanten die een beoordeling achterlaten. En jij bent de gelukkige winnaar! Wij hebben een keuze gemaakt waarvan wij denken dat het bij jou past. Het pakket wordt vandaag naar je verstuurd via DHL. Wij wensen je veel draagplezier! Groeten, Team Oroblu
Goede kwaliteit
zie hier boven
Zeer snelle levering!
Snel
Conform afspraak op tijd de levering ontvangen
Fijne site, veel keuze, super snel verzonden en de kwaliteit is geweldig! Zoals altijd met dit merk
Zie hierboven
Snelle levering.
Super service, mijn panty (ik heb geen ervaring met het dragen van panty's dus de oorzaak kan bij mij liggen) ging bij de eerste keer aantrekken kapot (ladder). Ik mocht de panty terugsturen en kreeg een nieuwe panty inclusief speciale handschoenen om kapot gaan te voorkomen (wist niet dat dat bestond). Ongelooflijk wat geweldig! Ben er super blij mee en zal ni extra voorzichtig zijn! Groetjes van Danielle Hermans
Original anmeldelse
Tijdens het passen van de panty kwam er al een ladder in, voor deze prijs vind ik dat een slechte zaak. Bezorging en snelheid ervan was prima.
Zie eerder oordeel.
2 dagen na de bestelling had ik de spullen al in huis .
7 Industrieweg V
Vught 5262 GJ