Pluspunten
DPD heeft bij deze levering een steek laten vallen. Zoals eerder beschreven! Na reclamering heeft Hosiery Center dit adequaat opgepakt en is de bestelling alsnog snel en op tijd afgeleverd! De BTW kwestie is een foute beoordeling mijnerzijds! Het enige excuus dat ik hierbij kan aanvoeren is dat de BTW omschrijving op de factuur zeer verwarrend overkomt!
VerbeterpuntenMaandag j.l. bericht gekregen, bestelling verstuurd! Bestelling nog steeds niet ontvangen! Ook van DPD geen enkel bericht, dat men aan het afleveradres is geweest, of niet thuis, noch via een kaartje in de brievenbus noch via een emailbericht! Tevens, vind ik het geen stijl, dat indien een consument een bestelling plaatst, er over het totaal bedrag alsnog BTW wordt berekend! U dient uw verkoopprijzen van het product voor de consument incl. BTW op de site te plaatsen, zodat men bij de afrekening niet voor verrassingen komt te staan!!. Graag uw reactie?? Morgenochtend bel ik uw klantenservice en zal tevens om opheldering vragen m.b.t. mijn bestelling........
Beste mevrouw van Groenewegen. Wij hopen dat wij ondertussen het een en ander hebben kunnen verduidelijken voor u nadat wij telefonisch contact hebben gehad? Uw bestelling heeft u ondertussen in goede orde ontvangen dus wij wensen u heel veel draagplezier toe. Met vriendelijke groet, Oroblu.nl online shop
Pluspunten
Snelle levering. Breed assortiment
Pluspunten
mooie website.
Pluspunten
Duidelijk snel overzichtelijk
Pluspunten
panties passen perfect en als goede service ook nog tips over de beste manier om ze onbeschadigd aan te trekken. Bovendien nog een extra boekje met alle verschillende verkrijgbare kousen. TOP!!
Verbeterpunten0
Pluspunten
Snel geleverd, goede communicatie, producten in perfecte staat
Pluspunten
Snelle levering, mooie panty's, goede prijs/kwaliteit
Pluspunten
Goede omschrijving producten, snelle levering.
Pluspunten
Heel snel geregeld en bezorgd! Kon niet beter!
Pluspunten
Heel overzichtelijke site. Snel kunnen vinden van het betreffende product Betrouwbare manier van betalen Juiste en snelle levering
VerbeterpuntenTot nog toe voor mij niet te verbeteren
Pluspunten
prima verzorgd, snelle levertijd,
Verbeterpuntenrechtstreekse link om te betalen met ideal zou handig zijn !!!!
Pluspunten
Prima service.
Pluspunten
Goede kwaliteit kousen en snelle levering
VerbeterpuntenAssortiment verbreden, bijvoorbeeld langere kousen
Pluspunten
Een fijne webshop, alles is overzichtelijk en je hebt je producten snel binnen!
Verbeterpunten-
Pluspunten
Veel keus. Snelle levering.
Pluspunten
We werden Steeds via de mail op de hoogte gehouden over de status van onze bestelling.
VerbeterpuntenGrotere letterype op deze beoordelings pagina
Pluspunten
goede kwaliteit! snelle levering
7 Industrieweg V
Vught 5262 GJ