Filter

Producten goed verpakt en snelle verzending

Ik ben heel tevreden over de snelle afhandeling van mijn bestelling. Fijn dat de verpakking door de brievenbus paste.

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit,zit fijn mooie natuurlijke kleuren, ook felle kleuren kortom veel keus.

Zeker de 5 sterren verdient!

Ben heel tevreden over de kwaliteit. Had al eerder in een winkel in Rotterdam een paar gekocht maar kon ze in mijn woonplaats nergens kopen. Door Corona duurde de levering langer dan beloofd. (Maar dat lag aan DHL )

Alles SUPER snel en goed geregeld. Ik draag al jaren Oroblu kousjes. Met plezier.

Producten goed, levering met dhl slecht

Producten voldoen aan verwachting. Levering via DHL was slecht, eerst meldde ze dat pakket zaterdag 6-3 komt, dan is het weer eens verkeerd gesorteerd en meldde ze dat het 1 a 2 dagen later komt. Vandaag 10-3 hebben ze het pakket bezorgd, helaas was ik niet thuis, en hebben ze het pakket voor de deur neergelegd (vanaf ca 10:40 u), ik vond het om 18 uur toen het al een tijdje regende.... dus zeiknat pakket.

Snelle levering, goede kwaliteit

Snelle levering, goede kwaliteit, fijn materiaal, ook om de taille.

Snelle levering ondanks corona. Oroblu draag ik heel veel jaren . In de winter het beste ondergoed.

Draag ik al heel veel jaren. Zit prachtig is onzichtbaar bij het dragen. In de winter met name. Voor de zomer vond ik het altijd wat te warm en te weinig verkoelend

Mooie panty's, goede kwaliteit Mooie kleuren

Snelle levering,

Niet goedkoop maar prachtige panty’s!!

Mijn favoriete pantymerk

Oroblu is echt mijn favoriete pantymerk. Ze hebben een ruim aanbod aan kleuren en soorten stijlen (shiney, mat, 40 den, 20 den etc.). Mijn favoriete kleuren zijn de nearly black en singapore. De webshop werkte fijn en de levertijd was snel. Ik kom zeer terug!

Snel en netjes

Hele snelle levering van mijn favoriete merk panty

In de winkel was er geen voorraad meer, daarom uitgeweken naar de site. Ik had de panty binnen een paar dagen in huis, helemaal volgens wens. Er was genoeg keuze op de site.

Fantastisch goed geregeld

Met veel aandacht aan de verzending en de verpakking. Juiste informatie en alles fantastisch geregeld.

Correct en snel geleverd

Mooie kousen die snel geleverd worden

Via de webshop zi.jn artikelen gauw besteld en snel geleverd.

Prima geregeld

Na 2 dagen werden de bestelde paty's bezorgd

Altijd goed

Een klassieker waar je altijd op terug kun vallen.

Mijn ervaring met Oroblu en de afhandeling van mijn bestelling was duidelijk, snel, overzichtelijk en correct.

Snelle levering van mijn vaste merk

Zie boven

Als Goed ervaren

Fijn dat het zo goed is verlopen .

Nette levering

Nette en snelle levering. Fijne website om je producten te vinden en te bestellen.

goede overzichtelijke website, snelle bezorging. bij niet thuis bericht dat het pakket de volgende dag nogmaals wordt aangeboden met vermelding van bezorgtijd.

7 Industrieweg V

Vught 5262 GJ