Reactie van het bedrijf
Beste Thijs,
Allereerst vervelend om te horen dat u niet tevreden bent. Wat betreft de betaling: waar u gewend bent dat u direct in een veilige betaalomgeving terecht komt, werken wij net iets anders. Wij controleren eerst uw order, maken (indien van toepassing) een ontwerp en controleren de levertijd. Vervolgens ontvangt u een orderbevestiging met daarin alle gegevens en een betaallink. We willen hiermee voorkomen dat klanten vooraf betalen en dat we ze om een of andere reden moeten terugbetalen omdat bijvoorbeeld het ontwerp niet naar wens is, de leverdatum onhaalbaar blijkt of dat bepaalde gegevens (afleveradres of iets dergelijks) onjuist is ingevuld. We verkopen veelal gepersonaliseerde artikelen met een hoge straatwaarde zoals bijvoorbeeld consumptiemunten of entreebandjes voor een evenement. Vandaar dat we ten alle tijden de verzending van onze producten willen volgen middels een track & trace code. Een pakket verzenden dat verzekerd is en waarbij we de zending kunnen volgen middels een track & trace code is nou eenmaal duurder dan een onverzekerd pakket dat niet te volgen valt. We willen niet dat bijvoorbeeld entreebandjes kwijt raken tijdens het verzendproces waardoor de entreebandjes in foute handen terechtkomen. Daarnaast betreft het geen 11 euro verzendkosten, maar 11 euro order- en verzendkosten. De orderkosten betreft de kosten voor het verwerken van de order en het rapen of maken van de order. Desalniettemin hebben we bovenstaande punten heel duidelijk vermeld in het bestelproces. We betreuren het dat u er vervolgens toch voor kiest om de bestelling te voltooien en te betalen om ons vervolgens te beoordelen met een 4. Indien u het niet eens bent met onze werkwijze of indien u ons te duur vindt, had u dit vooraf kunnen melden zodat we naar een eventuele oplossing hadden kunnen kijken.
Met vriendelijke groet,
Team Salentijn.