makkelijk herstellen

Snelle service en goede communicatie

Was geregeld binnen 2 mails dus zeer efficiënt en professioneel.

snel, vakkundig en meedenkend.

snel, vakkundig en meedenkend.

Bestelling stipt conform afspraak uitgevoerd.

Prijs, kwaliteit en levering conform afspraak

Snel en zoals verwacht

Goede ervaring. Vanaf het begin tot eind alles goed gecommuniceerd en op orde. Fijne munten besteld in een grote oplage fijn dat dit last minute toch nog verwezenlijkt kon worden!

weinig meegedacht

Wij hebben dit jaar twee keer penningen besteld. De laatste keer moesten we nog via de site telramen bestellen. De nieuwe bakken moesten gehaald worden en het waren helaas de verkeerde afmetingen. Ook was het prettig geweest als onze werknemer een factuur had gekregen en het niet prive moest betalen.

Niet zo fijn

In het verleden fijn zaken gedaan met jullie. Maar de laatste keer zeer ontevreden. In plaats van mee te denken, denken jullie alleen in eigen belang: nu jullie weer op volle kracht draaien willen jullie alleen maar zo snel mogelijk verdienen en denken jullie niet mee met de klant. Ik zou komende maand een grote order voor een klant geplaatst hebben, maar deze heb ik anders onder gebracht. Jullie verkoop afdeling hebben mij zeer teleur gesteld. Ben zeer slecht behandeld. Wat jullie hiermee doen moeten jullie zelf weten.

Alles was netjes in orde…!

Zoals ik mijn logo door gemaild hebt. Zo zagen de jetons er ook uit. Super snel. Ook telefonisch zeer vriendelijk! Dikke pluim voor jullie allen. Ga zeker nog een bestelling plaatsen En goede reclame overbrengen naar andere collega’s ( handelaars) Dikke dank.

zowel website als telefonische ondersteuning en levering allemaal goed

afspraken goed en snel nagekomen

indien nodig, voor herhaling vatbaar

Super snelle service!!

Fijn winkel, zeer snelle levering. Ik kom hier zeker weer terug!

Uitstekend geholpen

Veelvoudig gebruik gemaakt van de goede service. Vriendelijk, snel en professioneel klantcontact

Vriendelijke klantenservice, maar op tijd leveren is ze niet gelukt

Ik bestelde materialen voor een Festival. Belde voor de zekerheid om te vragen of op tijd kon worden geleverd. Dat werd mij verzekerd. Desondanks kwam de levering niet op tijd omdat de bezorgdienst de afspraak niet kon waarmaken. Het was druk dus Salentijn had moeten waarschuwen dat levering niet zou kunnen lukken. Daarna gebeld en in overleg de bestelling ongeopend retour gestuurd. Na ruim een week is het retourgeld nog niet binnen. Wederom was het contact met de klantenservice prima, maar de afhandeling traag. Dat wekt minder vertrouwen.

Communicatie vlot en helder

Communicatie via mail duidelijk, ook bij bezoek vorig jaar heel vriendelijk ontvangen. Product altijd netjes!

Betaalde en bevestigde orders uit het niets cancelen is een slechte zaak

In het verleden alle betaalmunten door Salentijn laten maken. Voor een evenement hadden we weer betaalmunten nodig. Offerte aangevraagd, besteld en betaald. Enkele dagen later kregen we een telefoontje dat de bestelde munten niet meer voor aanvang van het evenement (3 1/2 week later) leverbaar waren. Op de site stond nog steeds: levertijd 5 tot 10 dagen). Als alternatief hun standaard breekmunten besteld. Tijdens met evenement constateerden we dat we maar de helft van de munten geleverd hadden gekregen. In het weekend is natuurlijk niemand aanwezig bij Salentijn, dus was er lichtelijk paniek. Maandag direct telefonisch contact opgenomen: "Klopt, menselijke fout, sorry". In plaats van dat Salentijn het oplost, kon ik iemand naar Echt sturen om de ontbrekende munten op te gaan halen. Ik had op meer klantvriendelijkheid gehoopt. Ervan uitgaande dat we "gewoon" pech hebben gehad, zal ik een volgende keer toch weer bij Salentijn bestellen. In de hoop dat alles dan wel weer normaal verloopt.

goede en snelle service

zeer tevreden snelle afhandeling

voor mij de eerste bestelling en geen negatieve ervaring.

snel en goed geholpen

snelle levering, goed meegedacht.

werd plezierig geholpen, ze deden moeite om aan mijn wensen tegemoet te komen. Komen afspraken na en leveren keurig op tijd.

correct en snel!

Zeer correct en vooral snelle service! TOP!

Top en snel geregeld

Goed advies en goed contact

fijne service, snelle verzending

Binnen enkele dagen de (onbedrukte) bandjes in huis.

goede communicatie en snelle levering

heldere website, snelle levering

Fijn dat Salentijn kostenloos de vormgeving verzorgd. Het resultaat was conform wens. Ik had niet gedacht dat de 2 dagen levertijd reëel was, maar het was er wel met 2 dagen.

Snelle levering!

Snelle levering.