In eerste instantie werd mijn pakketje niet bezorgd maar naar een afhaalcentrum gebracht. Omdat ik niet in staat ben dat af te halen werd na telefonisch overleg direct een nieuw pakket verzonden in brievenbusformaat. Keurig op tijd bezorgd. Jammer dat iemand het pakje in een plas heeft laten vallen waardoor verpakking en inhoud nat is. Gelukkig niets beschadigd,
Beste Floor, Nadat UPS het pakket om een of andere vreemde reden bij een afhaalcentrum heeft afgeleverd in plaats van bij u thuis, heeft u contact met ons gezocht. Allereerst hebben we een klacht bij UPS ingediend aangezien zij verantwoordelijk zijn voor het juist afleveren van onze pakketten. Om u toch tevreden te stellen, hebben we op onze kosten dezelfde dag nog nieuwe bandjes toegestuurd zodat we u alsnog tevreden konden stellen. Helaas blijkt dat het pakket onderweg ergens nat is geworden, ook dit zullen we terugkoppelen aan UPS. Het belangrijkste voor ons is dat u nog op tijd nieuwe bandjes heeft ontvangen die niet beschadigd zijn. We hopen dat we u een volgende keer opnieuw tevreden kunnen stellen. Groet, team Salentijn
Originele beoordeling
ik kreeg een mailtje dat mijn pakje niet bezorgd kon worden omdat er niemand thuis was, Wij zijn beide thuis met Corona dus dat is een flauwekul verhaal. Nu blijkt het in Rijswijk afgehaald te moeten worden. Dat is hier 7 km vandaan en mijn vrouw en ik mogen de deur niet uit voorlopig. Zeg dan meteen dat jullie niet bezorgen maar het ergens neerleggen om te worden gehaald, dan zoek ik een andere leverancier. Ik zal nooit meer bij u bestellen. Ik moet nu maar zien hoe ik aan mijn spullen kom. Ik heb ze wel nodig.
Goede producten voor een goede prijs. Duidelijke website, vlotte levering. Uitstekende service. Goed bedrijf.
Heb een zeer mooie uitgebreide duidelijke catalogus mogen ontvangen
Had op korte termijn nodig. Reden voor een nieuwe bestelling.
Ik heb veel extra betaald voor spoed levering, maar heb alsnog niet op tijd me bestelling gekregen dit meden door zeer slechte service van ups, werdt van kastje naar de muur gestuurd door UPS. Salentijn heeft nog zijn best gedaan om iets te regelen maar kon niks doen. Erg jammer allemaal. Kwaliteit van de munten zijn netjes!
Beste, bedankt voor uw beoordeling. Vervelend om te horen dat u niet tevreden bent over de levering van UPS. Uit een reactie van UPS begrepen we dat het pakket op tijd is aangeboden, maar dat u helaas niet in de gelegenheid was om (op tijd) de deur open te maken. Het blijkt daarnaast erg lastig om een bezorger dezelfde dag nog terug te laten komen indien het pakket reeds is aangeboden. Wellicht is het een idee om uw pakket in het vervolg te laten afleveren bij een UPS access point indien het spoed betreft aangezien daar altijd iemand aanwezig is om het pakket aan te nemen. Uiteraard vinden we het fijn om te lezen dat u wel tevreden bent over de kwaliteit van de munten. Met vriendelijke groet, het Salentijn team
Originele beoordeling
Ik heb veel extra betaald voor spoed levering, maar heb alsnog niet optijd me bestelling gekregen, werdt van kastje naar de muur gestuurd.
Ze hebben heel groot aanbid van dingen, goede prijs en ook snel sturen. Ik heb half ster minder gegeven omdat de betaling proces is een beetje moeilijker dan gewoon.
Heel tevreden
Ik was met spoed op zoek naar een bedrijf dat mij kon voorzien van polsbandjes ivm de nieuwe corona maatregelen die op 25 september zijn ingegaan. Op dinsdagmorgen 21 september 's morgens gebeld en 's avonds geleverd. Polsbandjes van prima kwaliteit met opdruk logo sportclub en logo Salentijn tegen een allerbeste prijs.
Aanrader!!
Snel overzichtelijk en goede service!
Na een aantal jaren geen consumptiemunten te hebben besteld, hadden direct mijn oude order te pakken en van daaruit een nabestelling binnen een paar dagen gereed! Uitstekende service en klantgericht, gewoon top!
Prima contact
Overleg via mail over beste ontwerp en/of materiaal keuze. Snelle reactie met diverse opties en hierna snelle uitvoering en levering. Top!
Via de telefoon besteld, zodat ikzelf niet online hoefde uit te zoeken welke munten ik eerder al had gebruikt. Ook fijn dat ik de oude munten kan terugsturen zodat ik ze zelf niet hoef te vernietigen.
Last minute een bestelling gedaan en zelf nog een dag eerder dan beloofd ontvangen. Super!
Voor de herhaalbestelling telefonisch contact gehad. Daarna snelle en nette levering.
Super bedrijf snelle levering ...echt een aanrader
Beste Suzanne, Dank voor je recensie. Super om te horen dat we je snel van je producten hebben kunnen voorzien. We wensen je een fijne dag en wie weet tot de volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Team Salentijn
Korte lijnen, waarbij snel, accuraat en duidelijk wordt gecommuniceerd. Ze weten veel, hebben een breed aanbod, kortom goed!
Beste Hanny, Allereerst dank voor uw recensie. Fijn om te horen dat we u goed van dienst zijn geweest. Tot ziens! Met vriendelijke groet, Team Salentijn
vriendelijk en snelle service
Beste Rita, Dank voor uw recensie. Wij streven altijd naar een vriendelijke en snelle service. We hopen u snel een volgende keer te zien. Met vriendelijke groet, Team Salentijn
Salentijn denkt goed met je mee om het juiste product te vinden; ook als dat minder voor de hand ligt.
Beste Franc, Goed om te lezen dat onze service en advies u hebben geholpen bij uw productkeuze. Dit doen we met plezier. Hopelijk tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Team Salentijn
Alles prima geregeld
Beste Geert, Dank voor je positieve beoordeling. Doet ons altijd goed, zeker in deze tijd ;) Groet, Team Salentijn
Op maandagmiddag gebeld met de klantenservice van Salentijn. Daar gesproken met een dame dat wij met spoed festivalbandjes nodig hadden voor de dinsdag. Dat was geen probleem. En dat bleek ook zo te zijn, de volgende ochtend hadden wij de bandjes in huis. Top service!
snelle levering goede producten!
Goed geholpen met advies. en als er een vraag was wordt je meteen gebeld.