goede service snelle levering

al jaren bestellen wij hier onze breekmunten. Kwaliteit is prima en levering is snel. Denken goed mee

Snelle en goede service met top kwaliteit

Kwaliteit en service is perfect. Helpen je goed en de producten zijn ook top.

Snelle levering top kwaliteit

Snelle levering top kwaliteit

Super goede service, zowel via de mail als telefonisch

SNELLE LEVERING

NETTE EN SNELLE ONTVANGST

geweldig die service.

Niets op aan te merken.

Prima kwaliteit en levering

Waar voor je muntgeld!

Elke jaar weer tevreden, en altijd op tijd

Ik noem mijn kind later Salentijn

mijn ervaring is uitstekend met Salentijn BV

Een vlotte, nette en snelle levering van de bestelling.

Altijd goede service!

Met bijna 50.000 garderobenummers in de verhuur is Salentijn een belangrijke leverancier voor ons. Net zo belangrijk als de prijs is de service en het meedenken. Elke keer opnieuw weer goed! Houden zo.

Goede service van A tot Z

Het enige wat lang duurde was het vragen om de info folder, voor de rest verliep alles super snel.

Duidelijke en toegankelijke site

Alles was makkelijk te vinden en de communicatie was snel en duidelijk. Levering en betaling ging ook allemaal volgens plan. Prima bedrijf

Goed geholpen en duidelijk.

Duidelijke site en als iets niet duidelijk is kun je alrijd terecht met de vragen. En staan je netjes te woord. Top

Meedenken en oplossingsgericht

Mijn aanspreekpunt (Luuk Peeters) was zeer goed bereikbaar. Dacht mee in de mogelijkheden. Prettig mee gewerkt. Offertes en facturen duidelijk weergegeven. Een klein puntje van kritiek: de betalingswijze. Deze was niet altijd duidelijk. Bij de bestelling van de polsbandjes moest ik na acceptatie order de betaling verrichten en bij de bestelling van de consumptiebonnen de betaling voordat bestelling werd verstuurd. Waarom? Ik ben dik tevreden.

Geweldige service !!

Persoonlijk en er wordt meegedacht met je op een prettige manier.

Moeizaam & inefficiënt

De communicatie via de mail verliep verre van vlekkenloos. Ik heb meerdere keren moeten bellen om de order nog op tijd te kunnen plaatsen. Vaak bleek de bevestigingsmail naar het verkeerde adres verzonden te zijn. Ook vind ik het appart dat bepaalde producten voorafgaand aan de productie betaald moeten worden. Dutchband heeft hier een andere (klantvriendelijkere) policy in. Het eindresultaat van de bandjes was ook niet helemaal naar wens. Er zat aan beide zijde van de bandjes veel overbodige witruimte. Dit schijnt normaal te zijn...

snelle levering!

Alles in orde!

Alles in orde!

Snelle service, vriendelijk personeel met kennis van zaken

Snelle levering van benodigde munten voor onze jeugs aktief week

Zeer goede en snelle service

Wij hadden een specifieke vraag, en hiernaar werd geluisterd en een goede oplossing voor geboden.

Snelle reactie op orderplaatsing en snelle levering van de producten.

Goed, snel, duidelijk en top kwaliteit

Goed, snel, duidelijk en top kwaliteit

goede en snelle levering

makkelijk te bekijken in mooie map,goed overzichtelijk en heel snelle levering .complimentje waardig !!!

Leuke stagiair

Ik ben geholpen door een hele aardige stagiair! Volgend jaar kom ik zeker terug bij deze organisatie, hoop dat deze stagiair hier dan nog werkzaam is.

Perfect geholpen

Mooi assortiment en perfect en vlot geholpen met het ontwerp. Vanaf offerteaanvraag tot aan levering is alles helder en vlot verlopen, ook fijn dat er werd meegedacht bij het ontwerp van de festivalbandjes.

Newtonweg 18 a

6101 WX Echt