Hoi Joost, Wat jammer dat het resultaat niet is geworden zoals je gehoopt had. De bedrukte sjaal premium (art. 11633) is de mooiste optie in de category 'bedrukte sjaals'. Door de eindeloze mogelijkheden qua design en de - relatief gezien - zware polyester stof (vandaar aangeduid als 'premium') dachten we een mooie match tussen vraag en aanbod gevonden te hebben. Helaas bleek na levering dat er sprake was van een onjuist beeld bij hoe een polyester stof is, qua look en feel. Want hoewel de stof relatief gezien dik is, kun je dit product niet vergelijken met de wollige gebreide sjaals bijvoorbeeld. Dat is vooraf zo aangegeven ook, maar helaas onvoldoende overgekomen dus. De inconsistentie in de aangehechte waslabeltjes was een slordigheidje. We doen er alles aan om dit soort foutjes te kunnen voorkomen in de toekomst. Hopelijk krijgen we in de toekomst nog eens de kans om deze productie te herhalen, maar dan in een door jou gewenste kwaliteit. Dan raad ik je zeker aan om ook gebruik te maken van de kosteloze sample-service die we (voorafgaand aan order) bieden. Daarmee kunnen we dit soort situaties in veel gevallen eenvoudig voorkomen. Gr. Tim