Snel, behulpzaam, goede communicatie

Heel goed bevallen ik kom zeker vaker terug voor bestellingen

Goede kwaliteit en prima service

Van begin tot het einde prima geholpen

top geregeld

nekwarmers besteld naar eigen idee. Snelle service en ontwerp gemaakt door Merchlab. aanpassingen waren snel voor elkaar en de bestelling was 2 weken eerder binnen als verwacht. Ik zou er zo weer bestellen

Super mooie merchandise en topservice, altijd netjes geholpen en goed meegedacht!

Voor onze carnavalsvereniging besteld en helemaal blij mee! Alles ziet er top uit, de kwaliteit is prima en we zijn supergoed geholpen. Er werd echt meegedacht over uitvoering en levertijd. Zeker een aanrader!

Super service, top product!

Dit bedrijf is een aanrader! Het contact verloopt vlot. Ze denken mee en in een korte tijd is er een ontwerp voor je product! Wij zijn enorm tevreden!!!

Goed contact

Na bestellen bleek de levering langer te gaan duren dan verwacht. Hierover namen ze zelf contact op om de mogelijkheden te bespreken. Er kan altijd wat gebeuren, in deze was dat zo. Bij mij gaat het er dan om over hoe er gecommuniceerd en opgelost wordt, dat was in deze goed en duidelijk geregeld.

Netjes bedrukt en snel geleverd.

top kwaliteit

Heel goede kwaliteit. Alles netjes op tijd en goed verpakt geleverd gekregen.

uitstekend!

uitstekende service en klanten contact

Van zowel het ontwerp en communicatie, tot en met de kwaliteit van de sokken, super tevreden!

Creatief en klantgericht bedrijf.

Ik heb hier nu 3x sokken laten maken naar eigen ontwerp met behulp van hun eigen ontwerpafdeling. Communicatie verloopt heel goed. Zelfs na goedkeur van het ontwerp toen ik de proef sok zag mocht ik nog een kleur aanpassing doen, zonder probleem! Collega's en relaties zijn blij met de sokken als kadootje.

Goede kwaliteit, fijne samenwerking

fijne partij om mee samen te werken. Wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat van onze zelfontworpen sokken.

Vriendelijk en uitstekend geholpen!

Mijn ervaring met MerchLab was goed! Er werd vriendelijk meegedacht over het aanleveren van het bestand en het formaat van het logo op de beanie. De mutsen zelf lijken tot zover ook van goede kwaliteit!

Snel en goed geregeld!

Het Koordje waar het aanhangt is slechte qualiteit en te kort.

Wij hebben al vaak bij jullie besteld. Nu de laatste keer merk je echt dat koordjes veel dunner, korter en slecht vastgemaakt zijn aan het vaantje. De koordjes zijn voor sommige spiegels zelfs tekort en het is net daar waarvoor ze dienen.... Ik verkoop deze op mijn webshop, ik heb hierover al enkele klachten gehad... Gewoon door ze uit de doos te halen hebben we er al 2 kapot uitgehaald.

Goed product en supersnelle levering!

Het team van Merchlab heeft ons binnen no time aan fijne sjaals met ons logo erop geholpen!

Uitstekend!

Fantastische carnavalssjaals ontvangen!

Zeer correcte service

Ruime keuze Goede communicatie Mooi product Correcte service

Makkelijk bestellen, bewerken en ontvangen

Binnen 2 dagen hadden ze alles via het formulier op de website verwerkt en aangepast, waardoor de bestelling snel gedaan kon worden. Product was op tijd en is van goeie kwaliteit.

Top!!!

Ik ben zeer tevreden! Er wordt met je meegedacht en er wordt samen naar opties gekeken. Ik kan met een simpele uitleg zeggen wat ik wil en dat wordt ook gedaan. Geen poespas!! Nogmaals zeer tevreden!! Kwaliteit is ook Top!

Toppie en top creatersteam!

Heel tevreden over het ontwerp ook

prima verzorgt, levering volgens afspraak.

prima verzorgt, levering volgens afspraak.

Superfijn contact gehad en ondanks een strakke tijdlijn werd ik steeds keurig op de hoogte gehouden. Zowel telefonisch als per mail uitstekend bereikbaar. Aanrader!

Mooie, warme mutsen

Erg tevreden over de mutsen.

Konijnenberg 135

4825 BC Breda

076 - 700 2100

Over MerchLab

MerchLab is de nieuwe naam van De Merchandise Fabriek. Wij maken positieve impact met merchandise die de ontvanger graag gebruikt en met trots laat zien. Geen promoprul, maar mooie items die mensen écht willen hebben. Wat we maken, moet kloppen. Het moet passen bij je merk, iets losmaken bij de ontvanger en bijdragen aan een wereld met minder verspilling. Daarom werken we met betrouwbare materialen, aansprekende designs en producten die jarenlang meegaan. Alles is erop gericht om jouw merk op een positieve manier onder de aandacht te brengen. We geloven dat goede merchandise begint met een goed plan. Daarom denken we met je mee vanaf het eerste idee. Van de productkeuze en het ontwerp tot aan de productieplanning en levering. MerchLab is jouw merch-partner van begin tot eind. We werken met een vaste selectie producten die zich bewezen hebben. Die goed voelen, lang meegaan en passen bij het verhaal dat jij wilt vertellen. Of je nu iets groots wil lanceren of juist klein en doordacht wil verrassen: wij helpen je graag om het verschil te maken met merchandise die graag gezien wordt.