Laden reviews...
73 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews benadrukken consequent hoge kwaliteit en betrouwbare levertijden. Klanten waarderen de duidelijke communicatie, de meedenkende aanpak en de korte lijnen. Over het algemeen wordt de service als professioneel en vriendelijk beschreven, met enkele opmerkingen over incidentele levertijd- of verzendproblemen.
The caps are nice; however the quality could have been a bit better. However, the website and staff friendliness is amazing. As soon as the design was updated, I got a sample within an hour to approve.
14 August 2026
Shuvam
Netherlands
Denken met je mee, snelle levering, goede kwaliteit, scherpe prijs. Aanrader.
15 July 2026
Joost
Breda
Goed contact vooraf om ervoor te zorgen dat alles helemaal naar verwachting zou zijn en ook super service toen bleek dat de bestelde zonnebrillen een paar dagen later klaar zouden zijn. Snelle bezorging zorgde ervoor dat alles op tijd binnen was. Het resultaat was ook helemaal zoals verwacht. Merchlab is echt top!
24 June 2026
Jurre
van der Spek
Ik ben erg blij met de service. De kwaliteit is top. En de designers zijn meedenkend en betrokken. We hebben nog even heen en weer gemaild over het design van ons product, en het was fijn om te zien dat deze mensen écht meedenken.
13 June 2026
Marit
Amersfoort
Already several times ordered products. Good advice, good quality and service.
11 April 2026
Anna Shishkova
Belgium
Mooi product en eenvoudig te bestellen!
7 April 2026
Frans Schellings
Almere
klant vriendelijke, er wordt meegedacht en snelle levering.
19 March 2026
Willy Pelkman
Vianen
Alles naar wens verlopen. Zeer goede service en vooraf een mooi digitaal voorbeeld wat je ook nog kan aanpassen eventueel. De levering kwam binnen 3 weken binnen. Alles netjes verpakt en verstuurd.
17 March 2026
Paul
Terneuzen
Vanuit onze organisatie heb ik voor ons Amsterdams politienetwerk een aantal “aanvoerdersbanden” met daarop gedrukt ons netwerklogo aangeschaft. Dit ter herkenning op een zeer belangrijk netwerk evenement. Na een zeer goede begeleiding in de richting van het afleveren van een goed product, tegen zeer gereduceerde prijzen, de betreffende banden vlot en volgens afspraak ontvangen. Mooie en functionele banden mogen ontvangen. Helaas zaten in deze zending een aantal banden waarvan sommige letters zeer vaag gedrukt waren. Na bekendmaking bij het toppersoneel van Merchlab direct een nieuwe aantal nieuwe banden kosteloos laten drukken die snel werden opgestuurd. Wat een perfecte service! Personeel Giovanni en Tim bedankt voor jullie top service. Ik zal jullie zeker aanbevelen! Groet Alan, politie Amsterdam
16 March 2026
Alan
Amsterdam
Heel goed geholpen met een ontwerp wat qua grote normaal niet zou passen op het te borduren onderdeel. Met wat aanpassingen heeft Merchlab er toch een heel passend ontwerp van kunnen maken. Het contact met Merchlab via telefoon en mail is snel en vriendelijk. Blij met het resultaat!
Walter
Alblasserdam
Voor ons bedrijf sjaals laten maken bij Merchlab voor de carnaval. Het design wordt voor je gemaakt en je kunt oneindig aanpassingen sturen tot je helemaal tevreden bent met het ontwerp. Kwaliteit is erg goed en hoe meer je bestelt, hoe goedkoper de prijs per stuk wordt. Fijne ervaring gehad en zou zeker nog een keer bestellen.
Evi
Uden
Snelle reacties via de mail en sjaals zijn van goede kwaliteit
Stephan
Zevenbergen
De samenwerking om tot deze mooie das te komen verliep vlot en goed. De das is mooi van kleur en van goede kwaliteit.
Maartje
DB
Vanaf het eerste contact tot en met de levering van de materialen was de service uitstekend. Heel blij met het eindresultaat.
K.B. De Rammen
DORDRECHT
Het ging supermakkelijk om custom sjaals te bestellen, en het resultaat is dan nog eens geweldig ook!
Leila
Kapelle-op-den-Bos
Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit en de levertijd van de geweven sjaals! Communicatie verliep ook vlekkeloos. Ga zo door!
Richard Reijnders
Heerlen
Alles verliep zoals beloofd!
Bart
Harelbeke
Het hele proces vanaf offerte tot productie en levering verliep enorm vlot. Ik bestelde 50 zelf ontworpen sjaals en kon zelfs nog aanpassingen doen. Fantastische service!
Jan
Vanoutryve
Goede service. Snel geleverd en mooi bedrukt! Na snelle deadline voor onze sjaals voor een event, hebben ze goed voor ons geleverd!
Madelief
Delft
Onze wensen werden goed vervuld! Snelle reactie van de ontwerper!
9 February 2026
Pepijn Kooij
Delft
Goede service, de medewerkers denken met je mee en leveren een product van hoge kwaliteit!
Max
Tilburg
Vlotte afhandeling en mooi resultaat
Luc
Herent
zeker de moeite waard om op de website te kijken en bij vragen even mailen of chatten ,deze mensen denken echt mee
stichting carnaval peeloofdurp
Dinteloord
Heel goed bevallen ik kom zeker vaker terug voor bestellingen
28 January 2026
Yvonne
Drachten
Van begin tot het einde prima geholpen
28 January 2026
Johan van Rijssel
Asten
MerchLab is een merchandise leverancier uit Breda, die merken en organisaties helpt bij het ontwikkelen van premium custom merchandise. Het bedrijf ondersteunt het volledige proces: van conceptontwikkeling en design tot productie, kwaliteitscontrole en levering.
MerchLab werkt met internationale productiepartners en richt zich op merchandise die verder gaat dan traditionele promotionele producten. Door sterke concepten en hoogwaardige materialen te combineren, helpt het bedrijf organisaties om merchandise in te zetten voor branding, marketingcampagnes en community building.
De producten variëren van kleding en accessoires tot unieke branded items voor events, fans en medewerkers. Het doel is om merchandise te creëren die mensen niet alleen ontvangen, maar ook daadwerkelijk gebruiken en waarderen.
Konijnenberg 135
4825 BC Breda