Top service!

Vriendelijke en behulpzame klantenservice, duidelijke communicatie, mooi product en nette levering.

Super leuke (eigen ontwerp) sokken ontvangen en erg fijn geholpen door Tim. Bedankt!

Goede kwaliteit en soepele bestelling

x

Persoonlijk service

Fijn overleg gehad over de producten. Producten zijn van goede kwaliteit.

Persoonlijk service

Fijn overleg gehad over de producten. Producten zijn van goede kwaliteit.

Netjes geleverd volgens afspraak op de te verwachtte datum

Netjes geleverd volgens afspraak op de te verwachtte datum

Top kwaliteit

Goede kwaliteit, muts zit lekeker. Gemaakt van mooi en goed materiaal! En het borduurwerk ziet er super uit! Vooraf wat mail contact gehad wat ook erg goed verliep. Uiteindelijk zelfs eerder geleverd dan verwacht. Al met al een 10

Top kwaliteit

Perfecte communicatie en gemakkelijk in gebruik

Op zoek naar een klein klant cadeautje, eindigde ik bij de MarchandiseFabriek. Bij het uitzoeken van de producten werd het duidelijk hoe alles er ongeveer uit komt te zien dmv bijgevoegde fotos van alle opties. Ook is het ontwerpprogramma erg makkelijk en wordt er gecommuniceerd of het ontwerp goed is of eventuele verbeteringen kan doorstaan. Na het bestellen is de communicatie ook goed. Er waren wat problemen, maar de situatie werd perfect uitgelegd, wat het begrijpelijk maakte. Verder bood deze partij ook goede opties aan voor in de situatie. Het geleverde product is ook top. Zoals vermeld maakte de voorbeelden dit ook duidelijk, maar in de hand voelt het nog beter. Aanrader!

Perfecte communicatie en gemakkelijk in gebruik

Uitstekend!

Goede communicatie en goed product.

Uitstekend!

Goede communicatie en goed product.

Mooi product, goede persoonlijke service.

Ik heb de service en het contact als zeer vriendelijk, persoonlijk en op maat ervareren. De geleverde producten voldoen aan de verwachtingen en zijn van goede kwaliteit.

Mooi product, goede persoonlijke service.

Konijnenberg 135

4825 BC Breda

076 - 700 2100

Over MerchLab

MerchLab is de nieuwe naam van De Merchandise Fabriek. Wij maken positieve impact met merchandise die de ontvanger graag gebruikt en met trots laat zien. Geen promoprul, maar mooie items die mensen écht willen hebben. Wat we maken, moet kloppen. Het moet passen bij je merk, iets losmaken bij de ontvanger en bijdragen aan een wereld met minder verspilling. Daarom werken we met betrouwbare materialen, aansprekende designs en producten die jarenlang meegaan. Alles is erop gericht om jouw merk op een positieve manier onder de aandacht te brengen. We geloven dat goede merchandise begint met een goed plan. Daarom denken we met je mee vanaf het eerste idee. Van de productkeuze en het ontwerp tot aan de productieplanning en levering. MerchLab is jouw merch-partner van begin tot eind. We werken met een vaste selectie producten die zich bewezen hebben. Die goed voelen, lang meegaan en passen bij het verhaal dat jij wilt vertellen. Of je nu iets groots wil lanceren of juist klein en doordacht wil verrassen: wij helpen je graag om het verschil te maken met merchandise die graag gezien wordt.