Hele mooie sjaals!

Goede communicatie, snelle reactie op vragen & snelle levering. Wij hadden een eigen ontwerp voor onze sjaals ingestuurd en het resultaat ziet er heel mooi uit, precies wat we voor ogen hadden! Een aanrader dus!

Top werk!

Snelle communicatie en flexibel

de sjaals zijn mooie kwaliteit, communicatie is top en snel! Denken goed met je mee. Erg fijn, aanrader!

Fijn contact en mooi werk geleverd. Handig dat de minimale afname niet heel hoog ligt.

Goede kwaliteit handdoek en alles volgens afspraak.

Fijne terugkoppeling steeds over onze wensen voor het product. De handdoeken zijn helemaal naar wens geworden. Alleen de track & trace code had nog erbij gekund, dan hadden we ook gezorgd dat er iemand aanwezig was op het moment van bezorgen.

Snel, mooi en zoals beloofd geleverd op afgesproken datum

Mooie strandlaken voor medewerkers laten maken, Uitvoering en afwerking mooi. Denken goed mee met klant, Resultaat mooi Levertijd, ondanks drukte en vakantie op afgesproken tijdstip

Snelle levering & goede kwaliteit

Zie hierboven

Snelle leverantie en perfect product!

Samen met Tim was de keuze voor een relatie geschenk snel gemaakt. Leverantie volgde daarop super snel!

prachtig

tis al de 2 de keer dat ik een bestelling maak bij jullie. waar wij enorm tevreden mee zijn. bij deze was er een klein misverstandje bij leveren van de sjaals maar het is helemaal in orde

Mooi resultaat

Mooi resultaat

Goed geholpen met het ontwerp en prima kwaliteit.

Goed geholpen met het ontwerp en prima kwaliteit. Vriendelijke dienstverlening. Snelle levering.

Geweldig van begin tot het eind

De service is geweldig van begin tot het eind. Goede opvolging en de sjaals zijn van super kwaliteit.

Alles goed geregeld en naar wens!

Mooie afgewerkt en snel geleverd.

Fijn bedrijf!

Echt top service door Tim!

Heel erg tevreden!

De gepersonaliseerde sokken zien er geweldig uit!

Prima geregeld

Goed vooraf overleg gehad. Proefmodel toegestuurd gekregen. Goede afstemming, goede levering en goed resultaat. Prima dus

Prima ervaring!

Heldere en vlotte communicatie, goed advies en het hele proces volgens afspraak. Ook op de geleverde producten niks aan te merken. Geen enkele reden om volgende keer niet bij Merchandise fabriek te bestelen.

Fijn contact, snelle levering en goede kwaliteit!

In het proces voorafgaand aan de bestelling erg fijn contact gehad met de Merchandise Fabriek. Dachten mee en probeerden er echt het beste uit te halen. Ook de levering was sneller dan verwacht, wat erg fijn was! Bovendien zijn wij erg tevreden over de kwaliteit van het borduurwerk op de strandlakens. Erg strak en net. Het enige 'minpunt' zijn de vlekken die op sommige handdoeken zaten. Tot slot, één tip: was je handdoek de eerste keer apart, want hij gaf nogal af :)

product is helemaal naar wens gemaakt

Wij hadden wat specifieke vragen ivm ons logo. We zijn ontzettend netjes en snel geholpen. Het eind product is precies geworden hoe we hadden bedacht. hartelijk dank TIM.

Fantastisch product geleverd door super meedenken!!

Top service, ontwerp gemaakt, fantastisch uitgevoerd. Chapeau

Goede service, mooi product!

Fijne service, productie was door omstandigheden vertraagd. Waardoor het product ook later zou geleverd worden, dan de gehoopte datum. Gelukkig werd er mee gedacht en kwam er een fijn oplossing.

Vlotte afhandeling, goede kwaliteit

Alles werd vlot behandeld. Ik kreeg een vriendelijke mail waarin stond dat mijn gekozen bedrukking (stiksels) niet mogelijk was en er werd een alternatief aangeboden. De meerkost van mijn initiële keuze werd vlot terugbetaald. Ondertussen zijn mijn bedrukte petjes aangekomen en ze zien er super uit!

Fijne communicatie, mooi product.

Het contact verliep goed en snel. Product ziet er top uit voor een prima prijs!

Konijnenberg 135

4825 BC Breda

076 - 700 2100

Over MerchLab

MerchLab is de nieuwe naam van De Merchandise Fabriek. Wij maken positieve impact met merchandise die de ontvanger graag gebruikt en met trots laat zien. Geen promoprul, maar mooie items die mensen écht willen hebben. Wat we maken, moet kloppen. Het moet passen bij je merk, iets losmaken bij de ontvanger en bijdragen aan een wereld met minder verspilling. Daarom werken we met betrouwbare materialen, aansprekende designs en producten die jarenlang meegaan. Alles is erop gericht om jouw merk op een positieve manier onder de aandacht te brengen. We geloven dat goede merchandise begint met een goed plan. Daarom denken we met je mee vanaf het eerste idee. Van de productkeuze en het ontwerp tot aan de productieplanning en levering. MerchLab is jouw merch-partner van begin tot eind. We werken met een vaste selectie producten die zich bewezen hebben. Die goed voelen, lang meegaan en passen bij het verhaal dat jij wilt vertellen. Of je nu iets groots wil lanceren of juist klein en doordacht wil verrassen: wij helpen je graag om het verschil te maken met merchandise die graag gezien wordt.