Het product is OK, jullie hebben hard je best gedaan om het zo goed mogelijk te doen. De levering li

Jullie zijn er in geslaagd om de Buffs nog voor het Chinees Nieuwjaar te produceren. Helaas liep het toen verkeerd met de levering door TNT.

Mooi product en goeie communicatie.

Ik ben tijdens het offerte traject goed geinformeerd over de voor- en nadelen van de badhandoeken die ik heb laten produceren. De communicatie verliep goed, snelle reactie op mails en ook telefonisch goed bereikbaar.

heel mooi geworden!

wij zijn zeer tevreden over de mutsen. Het logo is er heel mooi op gestikt!

Heel mooie afgewerkte handdoeken

De handdoeken werden naar verwachting geleverd. Zowel het logo staat er mooi op, als de kleur die helemaal overeen kwam met de pagina en de kwaliteit van de stof. Wij zijn blij dat we nu een kwaliteit volle sporthanddoek kunnen aanbieden aan onze klanten.

Prettige en heldere service, product ziet er uit zoals verwacht

Snelle reacties op aanvraag. Korte lijntjes met designer voor opmaak. Vraag over factuur. Heldere communicatie. Levertijd leek wel wat lang in eerste instantie. Maar iig duidelijke communicatie hierover direct bij aanschaf. Uiteindelijk een week eerder geleverd. Dus tóp! Nu nog even afwachten of de print de wasmachine overleeft ;-)

Prima kwaliteit, uitstekende service

Prima geholpen n.a.v. vragen omtrent mogelijkheden. Keurig proefexemplaar gekregen ter beoordeling alvorens tot daadwerkelijke productie werd overgegaan.

In de voorzorg is ruim tijd gestopt aan advieswerk. Zeer tevreden.

Goede service.

Vriendelijk personeel, product altijd naar tevredenheid.

Prachtig werk

Ik ben snel geholpen, Mooi resultaat, Op tijd geleverd Ik ben fan!

Uitstekende service

Ik werd zeer goed en snel geholpen met bij Merchandise Fabriek. De sample werd gemaakt zoals ik het in mijn hoofd had en ook het eindproduct is van uitstekende kwaliteit. Zeker aan te raden!

Prima product goede snelle service

Product netjes en oprijd volgens afspraak geleverd.

Hele vriendelijke service, snel antwoord per mail en het eindproduct ziet er fantastisch uit!

Prachtig resultaat

Vlotte en correcte communicatie, het resultaat ligt in de lijn van onze verwachting.

gewoon goed

goed en snel geregeld

Uitstekend.

Duidelijke communicatie, goede service en ruimschoots op tijd geleverd. TOP!

Prima service en kwaliteit!

Samenwerking om tot het juiste ontwerp te komen was goed en de uitvoering daarna was ook top. Mooie kwaliteit en prima service dus.

Super zachte grote mooie fan sjaal

Fan sjaal ziet er echt top uit, voelt heel zacht aan, zijn ook best groot en goed afgewerkt met hele duidelijke foto. Hele vlotte communicatie en super snelle levering ( 5 dagen eerder dan afgesproken was ) dank je wel voor de TOP service... Een heel tevreden klant uit België ( Weelde )

Goed product afgeleverd

Na een goed ontwerp te hebben voorgelegd, is het product netjes en op tijd afgeleverd.

prima!

Tweede keer besteld bij de Merchandise Fabriek. Wederom prima kwaliteit en alles zag er prima uit. Sterker na een klein misverstand over de verwachte leveringstermijn, werd mijn verwachting overtroffen door toch sneller te leveren. Prima service!

Fantastische service en snelle levering

Onze bestelling is een week eerder geleverd dan de voorgestelde leverdatum. Het eindproduct is erg mooi geworden, alleen door het kleurproces is de geur enigszins chemisch dus eerst goed wassen is een must. (maar dat moet sowieso) Vriendelijke & behulpzame klantenservice en het gehele bestelproces was supersimpel. Dikke pluim voor de Merchandisefabriek. Fijne feestdagen!

Prijs/kwaliteit goed

Positief: - duidelijke communicatie - scherpe prijs - gewoon correct zoals het hoort te gaan Werkpuntje: - afwerking bandana's: niet altijd mooi afgesneden - one size: bij de één past het al beter dan de ander natuurlijk, geen onoverkomelijk probleem op zich

Mooi, goedkoop, langzaam.

Ruim twee maanden moeten wachten tot de order binnen was. Verder was de prijs/kwaliteit verhouding goed, de communicatie en de service top.

Goede prijs / kwaliteit verhouding, goede communicatie en geleverd op de afgesproken datum

Uitstekende kwaliteit

Uitstekende oplossing gezocht om toch te voldoen aan kwaliteit eisen

hulpvaardig, snel, groot oplossend vermogen, tevreden klant

Ik ben goed begeleid bij maken van product. Ondanks kleine vertraging door externe invloed zeer tevreden.

Konijnenberg 135

4825 BC Breda

076 - 700 2100

Over MerchLab

MerchLab is de nieuwe naam van De Merchandise Fabriek. Wij maken positieve impact met merchandise die de ontvanger graag gebruikt en met trots laat zien. Geen promoprul, maar mooie items die mensen écht willen hebben. Wat we maken, moet kloppen. Het moet passen bij je merk, iets losmaken bij de ontvanger en bijdragen aan een wereld met minder verspilling. Daarom werken we met betrouwbare materialen, aansprekende designs en producten die jarenlang meegaan. Alles is erop gericht om jouw merk op een positieve manier onder de aandacht te brengen. We geloven dat goede merchandise begint met een goed plan. Daarom denken we met je mee vanaf het eerste idee. Van de productkeuze en het ontwerp tot aan de productieplanning en levering. MerchLab is jouw merch-partner van begin tot eind. We werken met een vaste selectie producten die zich bewezen hebben. Die goed voelen, lang meegaan en passen bij het verhaal dat jij wilt vertellen. Of je nu iets groots wil lanceren of juist klein en doordacht wil verrassen: wij helpen je graag om het verschil te maken met merchandise die graag gezien wordt.