Geweldige uitkomst

Zijn lekker warm, zien er ook goed uit. Echt top

Zeer goede service

Wij hadden toch wel 5 à 6 ontwerpen nodig eer we tevreden waren maar dat was geen probleem. Ze deden het met een glimlach! We zijn zeer tevreden over het uiteindelijke resultaat!

Super service, Top Sjaals

Goed en snel contact met de verkoper. Goede en snelle aanlevering van ontwerpen. Heel blij met het resultaat.

je krijgt waar je voor betaald

De kwaliteit van de vaantjes viel me tegen, drukwerk is wat vaal en de vaantjes voelen erg plastic aan. Ik zou deze niet snel nogmaals bestellen.

Heel erg blij

Product geleverd op tijd en is heel erg mooi.

Snel en goed geholpen!

Contact is goed, snel en makkelijk! Bij volgende bestellingen hebben jullie de eerste keus!

Tevreden

De periode om de fan-sjaal te produceren is perfect geweest. Kon met alle vragen terecht en kreeg snel antwoord. De levering is wat problematisch verlopen omdat de doos met inhoud op een ander adres was geleverd. Overigens wel super op tijd, maar dus helaas het verkeerde adres :)

geweldig

een goede service en goede kwaliteit

Geweldige service!

Snelle service, kwalitatief product.

Precies geleverd wat de klant verwachte

Top service en snelle afwikkeling van de order. Ik ben reseller dus ik beveel nooit bedrijven aan, aangezien ik al de bestelde zaken voor klanten bestel als zijnde allround reclamebureau.

Geweldig geholpen en een mooi resultaat

Heel tevreden

Ik ben goed en snel geholpen en er werd ook goed meegedacht over hoe het vaantje er het mooist uit kon zien. Snelle levering ook.

Prima product op tijd geleverd .

Gemakkelijk en vlot van ontwerp tot levering .

Snel, prachtig design

Voor de Champions League hadden we nood aan nieuwe wimpels. Deze werden door de merchandise fabriek ontworpen en gemaakt. Top ontwerp, snel geleverd en kwalitatief.

Vlotte communicatie, prima kwaliteit!

Ik had steeds een snelle reactie op mijn vragen en wensen. De chatfunctie werkt optimaal, in enkele zinnen was alles duidelijk. De kwaliteit van de handdoeken is prima, het borduursel is mooi uitgevoerd. Misschien een kleine opmerking, de verpakking minder zwaar maken of stevigere dozen. Deze waren nu gescheurd toegekomen ...

Alles klopte

Alles klopte......

Super service

Goede service & mooie kwaliteit

Top product met goede service

Snelle en goede service. Ontwerp binnen 24 uur op de mail en dus kun je snel een bestelling plaatsen. Vervolgens een snellere levering met goede kwaliteit product er in zoals ik verwacht had.

Helemaal top

Helemaal top

Top service, communicatie, heel blij mee

zeer tevreden

Behulpzaam, vriendelijk en kwaliteit

Snelle communicatie, behulpzaam, meedenkend en kwalitatief.

Precies als verwacht

De erelintjes waren precies zoals het voorbeeld. Opdruk was goed en ook duidelijk. Kwailiteit is ook prima in orde. Niet duur en goede service. Snelle levering.

Echt heel fijn geholpen! Overleg mogelijk en meteen reactie via de mail als er vragen zijn.

Een prima bedrijf

Vriedelijk Duidelijk Mooi produkt geleverd Snelle levering

Goede service en snelle levering!

We hebben handdoeken met opdruk besteld. Hierbij zijn we goed geholpen in de keuzes en opdruk. We hadden iedere keer snel reactie. Ze handdoeken zijn erg mooi geworden!

Konijnenberg 135

4825 BC Breda

076 - 700 2100

Over MerchLab

MerchLab is de nieuwe naam van De Merchandise Fabriek. Wij maken positieve impact met merchandise die de ontvanger graag gebruikt en met trots laat zien. Geen promoprul, maar mooie items die mensen écht willen hebben. Wat we maken, moet kloppen. Het moet passen bij je merk, iets losmaken bij de ontvanger en bijdragen aan een wereld met minder verspilling. Daarom werken we met betrouwbare materialen, aansprekende designs en producten die jarenlang meegaan. Alles is erop gericht om jouw merk op een positieve manier onder de aandacht te brengen. We geloven dat goede merchandise begint met een goed plan. Daarom denken we met je mee vanaf het eerste idee. Van de productkeuze en het ontwerp tot aan de productieplanning en levering. MerchLab is jouw merch-partner van begin tot eind. We werken met een vaste selectie producten die zich bewezen hebben. Die goed voelen, lang meegaan en passen bij het verhaal dat jij wilt vertellen. Of je nu iets groots wil lanceren of juist klein en doordacht wil verrassen: wij helpen je graag om het verschil te maken met merchandise die graag gezien wordt.