Pluspunten
Levertijd veel sneller dan beloofd. Komt zijn afspraken na.
VerbeterpuntenBij afwezigheid een afwezigheidsmelder instellen
Pluspunten
chille communicatie!
Verbeterpunten't duurt wel lang haha
Pluspunten
Goede en snelle communicatie, denken goed mee en zijn uiterst klantvriendelijk.
Pluspunten
Voor de tweede keer sjaals laten maken door dit bedrijf voor onze karnavalsvereniging! Eerst een bestelling van 100 sjaals, en na 1 telefoontje lag de offerte voor nogmaals 50 stuks op de mat! Super geregeld allemaal! Na telefonisch contact, binnen een half uur een offerte op de mail, waarna ze als het nodig was heel snel aanpassingen deden! Ik ben zeer tevreden met dit bedrijf! Ga zo door!
VerbeterpuntenEr is altijd ruimte voor verbetering alleen kan ik deze zo niet bedenken!
Pluspunten
Zoals vorige bestelling, alles in orde ! Dit bedrijf kan ik aanbevelen.
Pluspunten
Goede snelle levering en duidelijke communicatie
Verbeterpunten-
Pluspunten
Goede communicatie. Goede kwaliteit
Pluspunten
Zeer tevreden met het resultaat van de zwaaisjaals. Desondanks alles online (via mail) verloopt, is er een super service; wijzigingen doorvoeren zijn niet te veel gevraagd (er werd meermaals heen en weer gemaild) ; vlug antwoord; ontvangst van een proefdruk ( een foto van een bedrukte sjaal). Ook een correcte prijs voor wat geleverd wordt (een lange sjaal, in kleur, met foto, voor- en achterzijde bedrukt). ik ben super tevreden: ik ben fan... en heb er nog fans bijgemaakt! Ook de leverdatum werd perfect ingeschat.
VerbeterpuntenLange wachttijd. Wel te verstaan als je ziet dat de productie gebeurt in Italië; maar wel perfect ingeschat qua levering.
Pluspunten
Zeer fijn contact over een nieuwe bestelling
Pluspunten
Ondanks onze laattijdige bestelling werd alles perfect op tijd geleverd!
Pluspunten
Zeer netjes en goed geholpen en snelle levertijd top
Pluspunten
- denken mee met de vraag van de klant; - aardig, informeel in omgang; - komen afspraken na.
Verbeterpuntenassortiment uitbreiden zodat we nog meer kunnen bestellen!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Positieve en professionele reacties via de mail.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Zeer vlot om met samen te werken . Snelle levering 12 dagen voor afgesproken datum
Pluspunten
Hele snelle communicatie, goed advies en meedenken voor het ontwerp, duidelijke informatie en opvolging over verwachte levering en prima kwaliteit van de geleverde producten.
Pluspunten
Snelheid en samenwerking
Konijnenberg 135
4825 BC Breda
MerchLab is de nieuwe naam van De Merchandise Fabriek. Wij maken positieve impact met merchandise die de ontvanger graag gebruikt en met trots laat zien. Geen promoprul, maar mooie items die mensen écht willen hebben. Wat we maken, moet kloppen. Het moet passen bij je merk, iets losmaken bij de ontvanger en bijdragen aan een wereld met minder verspilling. Daarom werken we met betrouwbare materialen, aansprekende designs en producten die jarenlang meegaan. Alles is erop gericht om jouw merk op een positieve manier onder de aandacht te brengen. We geloven dat goede merchandise begint met een goed plan. Daarom denken we met je mee vanaf het eerste idee. Van de productkeuze en het ontwerp tot aan de productieplanning en levering. MerchLab is jouw merch-partner van begin tot eind. We werken met een vaste selectie producten die zich bewezen hebben. Die goed voelen, lang meegaan en passen bij het verhaal dat jij wilt vertellen. Of je nu iets groots wil lanceren of juist klein en doordacht wil verrassen: wij helpen je graag om het verschil te maken met merchandise die graag gezien wordt.