Pluspunten
Zeer snelle levering en goede bereikbaarheid. De chatfunctie is handig.
VerbeterpuntenUitgebreid gemaild, informatie uitgewisseld over de afbeelding met name met betrekking tot de marges. Bij levering bleek de linker marge niet te voldoen, dat is de marge met de zoom voor het stokje. Dit hebben ze opgelost door de afbeelding er gespiegeld links naast te zetten. Hierdoor is een stukje tekst door de zoom lichtelijk zichtbaar. Gezien de omstandigheden heb ik dit geaccepteerd. Ik had dit graag gecorrigeerd voor productie.
Pluspunten
Top één en al lof
Pluspunten
Zeer goede opvolging en kwaliteit.
Pluspunten
Goede levering, goed en duidelijk advies en snelle reacties op berichten.
VerbeterpuntenLevertijd is wat aan de lange kant.
Pluspunten
Veel kennis van zaken, leveren wat ze beloven en geven terecht het vertrouwen dat je het aan hen over kan laten. Keurige oplossing geboden voor de overproductie.
VerbeterpuntenEen probleem met levering is veel gevallen geen probleem, was het bij ons ook niet geweest als dit maar gecommuniceerd werd. Vandaar de lage score op communicatie, levertijd en afspraken nakomen.
Pluspunten
Super service en zelfs eerder geleverd dan aangegeven.
Pluspunten
Goede kennis van wat de klant vraagt. meedenkend en behulpzaam. Mooi drukwerk op onze pennen en zullen zeker een vervolg opdracht uitzetten als dit door ons gewenst is.
VerbeterpuntenEerder in het proces aangeven dat vooruit betaald moet worden voor levering. Is op zich prima, maar was enigszins verrast. Tevens de afgesproken leverdatum niet gehaald en dat was jammer ivm een beurs.
Pluspunten
Prachtige sjaaltjes, Uitstekende communicatie ivm ontwerp.
Pluspunten
alles
Verbeterpuntengeen idee
Pluspunten
Goed en snel!
Pluspunten
de gratis service om mee de layout en het ontwerp uit te werken en de aangename communicatie, de bereidheid om mee te denken, dus helemaal ok
Pluspunten
Snel, duidelijk, proactief
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Het betrof hier een spoedbestelling. Ik had zelf geen jpg bestand om als voorbeeld te geven dus had foto's opgestuurd. Prima contact en feedback gehad. En uiteindelijk goed resultaat en op tijd binnen. Bedankt.
Pluspunten
Snelle levering. Goede communicatie. Zeer klantvriendelijk. Super.
Pluspunten
goede prettige samenwerking
Verbeterpunten????
Pluspunten
Topafspraak...topkwaliteit...niets op aan te merken!!! Een echte aanrader!!!
VerbeterpuntenGEEN!!!
Konijnenberg 135
4825 BC Breda
MerchLab is de nieuwe naam van De Merchandise Fabriek. Wij maken positieve impact met merchandise die de ontvanger graag gebruikt en met trots laat zien. Geen promoprul, maar mooie items die mensen écht willen hebben. Wat we maken, moet kloppen. Het moet passen bij je merk, iets losmaken bij de ontvanger en bijdragen aan een wereld met minder verspilling. Daarom werken we met betrouwbare materialen, aansprekende designs en producten die jarenlang meegaan. Alles is erop gericht om jouw merk op een positieve manier onder de aandacht te brengen. We geloven dat goede merchandise begint met een goed plan. Daarom denken we met je mee vanaf het eerste idee. Van de productkeuze en het ontwerp tot aan de productieplanning en levering. MerchLab is jouw merch-partner van begin tot eind. We werken met een vaste selectie producten die zich bewezen hebben. Die goed voelen, lang meegaan en passen bij het verhaal dat jij wilt vertellen. Of je nu iets groots wil lanceren of juist klein en doordacht wil verrassen: wij helpen je graag om het verschil te maken met merchandise die graag gezien wordt.